Magazin İbrahim Tatlıses otelini sattı

İbrahim Tatlıses otelini sattı

Paylaş
İbrahim Tatlıses otelini sattı

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, Kuşadası'ndaki 4 yıldızlı Tatlıses Oteli'ni sattı

Ünlü türkücü İbralim Tatlıses’in 2007 yılında inşa ettiği Kuşadası'ndaki 4 yıldızlı Tatlıses Otel, aynı yıl hizmete girmişti. İbrahim Tatlıses’in yılın önemli bir bölümünü geçirdiği Kuşadası’ndaki Tatlıses Otel’i uzun zamandır satmayı düşündüğü biliniyordu.

TARİŞ’İN ARSASINA TALİP OLARAK İSİMLERİNİ DUYURMUŞLARDI

Son olarak Kuşadası’nda AKP Belediye Meclis Üyeliği de yapan Saray restoranlarının sahibi Ahmet Candan ve yine restorancı Yılmaz Temel ile uzun süredir pazarlık yapan ünlü türkücü, otelin satışına onay verdi ve satış resmiyet kazandı. Edinilen bilgiye göre, Tatlıses Oteli’nin yaklaşık 15 milyon liraya satıldığı, ortakları arasında Kuveytli bir iş adamının da bulunduğu ve otelin yüzde 50’sinin bu Kuveytli iş adamına ait olduğu ileri sürüldü.

Kuveytli iş adamı ve Candan-Temel ikilisi kısa bir süre önce TARİŞ’in Kuşadası sahilindeki arsasına da talip olmuş ve otel yapmak için ihalesine girerek isimlerini duyurmuştu.

TATLISES OTEL’İN İSMİ DEĞİŞİYOR

Bu arada, Tatlıses’ten 4 yıldızlı oteli alan Ahmet Candan ve Yılmaz Temel, tadilat çalışmalarına başladı. Turizm sezonuna tamamen yenilenerek girecek otelin isminin de Royal Palas Hotel olarak değişeceği kaydedildi.

İHA

Haberin Devamı