Magazin İbrahim Tatlıses'ın ortağından 'Tatlıses'li kanal

İbrahim Tatlıses'ın ortağından 'Tatlıses'li kanal

Paylaş
İbrahim Tatlıses'ın ortağından 'Tatlıses'li kanal

İstanbul'da uğradığı silahlı saldırıda ağır yaralanan ve bugün tedavisinin sürdürülmesi için Almanya'ya götürülen İbrahim Tatlıses'in Kuzey Irak'taki inşaat işindeki ortağı Rojdi Sait, televizyon kanalı için hazırlıklara başladı

"Test yayınına" başlayan kanalda Tatlıses’in fotoğraf ve türküleri aralıksız yayınlanıyor. Ortadoğu ve Kuzey Afrika ülkelerinin yanı sıra Türkiye’den de izlenebilen Arapsat (Badr) ile Nilesat uydularında Rojdi Sait’in kurduğu kanal test yayınına başladı.

Haberin Devamı

Önümüzdeki günlerde yayına başlaması beklenen "Hazırlık aşamasındaki" kanalın ekranında sürekli İbrahim Tatlıses ile Rojdi Sait’in fotoğrafları ile ünlü türkücünün türküleri ekrana getiriliyor.

"United Media" isimli kanalın sahibi Rojdi Sait, İbrahim Tatlıses ile birlikte Kuzey Irak’taki "Cennet Bahçesi" adlı konut projesinde ortak olmuştu. Tatlıses’in saldırıya uğradığı olayın ardından suikast girişiminin arkasında Sait’in bulunduğu öne sürülmüştü.

İddiaları yalalayan ve İbrahim Tatlıses’i çok sevdiğini belirten Rojdi Sait, İstanbul’a gelerek ünlü sanatçıyı hastanede ziyaret etmişti.

İhsan DÖRTKARDEŞ/İSTANBUL (DHA)