Spor İbrahim ve Carlos Buca'nın gediklisi

İbrahim ve Carlos Buca'nın gediklisi

Paylaş
İbrahim ve Carlos Buca'nın gediklisi

Spor Toto Süper Lig'de 9 haftalık süreçte 21 farklı futbolcuyla mücadele eden Bucaspor'da kaleci Carlos ile İbrahim Dağaşan 9 maçta da 90 dakika sahada kaldı

Ligin yeni ekibi Bucaspor, ilk 9 haftayı 1 galibiyet, 4 beraberlik ve 4 mağlubiyetle tamamlarken 5 gol attığı maçlarda kalesinde 8 gol gördü. Bucaspor’un 2 golünü Orhan Ak atarken, Erkan Taşkıran, Koray Çölgeçen ve Manucho da birer gol kaydetti.

Sezon öncesi Hollanda kampında yaşamaya başladığı sakatlık problemleri nedeniyle bazı futbolcularından tam olarak faydalanamayan Bucaspor’da geçen yıldan sakatlıkları bulunan ve tam olarak iyileşemeyen Berkay Samancı ve Erman Güraçar, takımdan ayrı çalışmalarını sürdürüyor.

9 haftalık süreçte 21 oyuncunun şans bulduğu Bucaspor’da bu futbolculardan 12’si sakatlıklardan dolayı çeşitli müsabakalarda görev yapamadı.

Kaleci Carlos ve İbrahim Dağaşan’ın 9 maçta da 90 dakika forma giydiği sarı lacivertli ekipte, Ragıp Başdağ da 9 maçta görev yaptı. Bülent Uygun döneminde sürekli 90 dakika forma giyen Jerko Leko, sarı kart cezalısı olduğu Eskişehirspor maçının ardından Samet Aybaba yönetimindeki 2 maçta ilk 11’de kendisine şans bulamadı.

Bucaspor’da, geçen yılki kadrodaki oyunculardan en fazla süreyi 8 maçta 632 dakika forma giyen Erkan Taşkıran alırken, bu oyuncuyu Sercan Kaya (277 dk.), Zafer Çevik (7 dk.) ve Mehmet Polat (6 dk.) izledi.

Sarı-lacivertli ekipte bugüne kadar oynayan 21 futbolcudan Dady, Mehmet Polat ve Zafer Çevik ilk 11’de hiç şans bulamadı.

Haberin Devamı