Spor İbrahimoviç: Dünya bizi izliyor

İbrahimoviç: Dünya bizi izliyor

Paylaş
İbrahimoviç: Dünya bizi izliyor

Barcelona'nın İsveçli golcüsü Zlatan İbrahimoviç, takımının "tarih yazdığını" söyledi

İbrahimoviç, İtalya’nın "La Gazzetta dello Sport" gazetesine yaptığı açıklamada, "Bu takım tarih yazıyor. Ben de bu takımın bir parçası olmaktan son derece mutluyum" dedi.

Barcelona’nın yaptığını daha önce hiç kimsenin yapmadığını iddia eden golcü futbolcu, "Ben yolun yarısında geldim, ama yine de burada olmaktan memnunum. Burada olmak büyük onur. Umarım böyle devam eder" diye konuştu.

"BÜTÜN DÜNYA BARCELONA'YI İZLİYOR"

Motivasyonlarını korudukları sürece, daha ileri gidebileceklerini belirten İbrahimoviç, "Kazanmak ve eğlenerek, şahane bir şekilde oynamak çok güzel bir şey. Bütün dünya Barcelona’yı izliyor" ifadelerini kullandı.

İbrahimoviç, kaybetmeyi sevmediğini, her zaman kazanıp daha ileri gitmeyi düşündüğünü ve "bu mantalitenin Barcelona’da olduğunu" ifade etti.

Teknik direktör Guardiola’nın kendisiyle başta açık konuştuğunu ve kendisinden ne istediğini söylediğini ifade eden İbrahimoviç, "Benden direkt ne istediğini söyledi.

Bir antrenörün oyuncusuna neyi istediğini böyle söyleyebilmesi bence çok önemli. Pep, fevkalade biri" ifadelerini kullandı.

REAL MADRİD’E GÖNDERME

Demecinin son kısmında hafta sonunda "El Classico"da karşılaşacakları ezeli rakipleri Real Madrid’e, Avrupa Şampiyonlar Ligi’ne değinerek, göndermede bulunan İsveçli yıldız, "Bernabeu’da Şampiyonlar Ligi’ni kazanmak çok şahane olabilir. Bu finali oynamak için elimizden gelen her şeyi yapacağız" dedi.

Haberin Devamı