Siyaset 'İç çamaşırı benim değil'
Paylaş
'İç çamaşırı benim değil'

İstanbul'da fuhuş operasyonu kapsamında ifade veren Tümamiral Mücahit Şişlioğlu, iç çamaşırlarının kendisine ait olmadığını söyledi

Çuvalda şantaj çamaşırları

Kocaeli’de çökertilen bir çetenin, Rus fahişelerle ilişkiye giren, asker, bürokrat, işadamı ve polisleri gizli kameralarla kaydettiği ve şantaj yaptığı iddia edilmişti.

Gözaltına alınan Albay İ.S.’nin bilgisayarında, hangi subayın hangi kadınlardan hoşlandığına dair notlar yer aldığı iddia edilmişti.

Bir askeri okul öğrencisinin evinde bulunduğu belirtilen çuval içinde ise kadın ve erkek iç çamaşırları bulunduğu, çamaşırların bazı askerlere ait olduğu ve bunlarla şantaj yapıldığı ileri sürülmüştü.

‘Bana şantaj yapılmadı’

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın başlattığı soruşturmada 100 subay ifade vermişti.

Soruşturmada adı geçen Tümamiral Mücahit Şişlioğlu ile çetenin baskısı sonucu TSK’dan istifa ettiği iddia edilen Deniz Harp Okulu eski Komutanı Tuğamiral Türker Ertürk dün İstanbul Adliyesi’nde ifade verdi.

Şişlioğlu ve çeteden şikayetçi oldu. Ele geçirilen çuval içinde yer alan iç çamaşırının üzerinde ismi bulunduğu öne sürülen Şişlioğlu’nun, bu iç çamaşırının kendisine ait olmadığını söylediği öğrenildi.

Türker Ertürk de çıkışta gazetecilere “Bana şantaj yapılmadı. Onurum ve ideallerim için istifa ettim” dedi.

Haberin Devamı