Spor "İçiniz rahat olsun"

"İçiniz rahat olsun"

Paylaş
"İçiniz rahat olsun"

Autoshow'da direksiyonun başına geçen Başkan Aysal, yönetimdeki krizle ilgili olarak, “Bunlara hiç kafanızı yormayın. Bunlar her zaman olur. Başarıyı da sonunda yakalıyoruz. Onun için içiniz rahat olsun” dedi

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, yöneticiler, teknik direktör Fatih Terim ve ekibi dün Tüyap’taki Autoshow fuarındaydı. Bir yandan arabaları incelerken, diğer taraftan soruları yanıtlayan Başkan, yönetimdeki krizle ilgili olarak, “Bunlara hiç kafanızı yormayın. Bunlar her zaman olur. Galatasaray’da önemli olan başarıdır. Bizim bir programımız var, onu uyguluyoruz. Başarıyı da sonunda yakalıyoruz. Geçen sene gördünüz. Bu sene de aynısı tekrarlanacak. Onun için içiniz rahat olsun. Galatasaray’da her şey yolunda yürüyor. Beni hiçbir şey rahatsız etmiyor. Ben netice odaklıyım, neticeye bakıyorum. Gerisi beni hiç ilgilendirmiyor. İşimi yapıyorum, arkadaşlarımız da işlerini yapıyorlar. Herkesin iş yapış biçimi farklı olabilir. Bunun için kendinizi bu işlerle fazla meşgul etmeyin” açıklamasını yaptı. Aysal, “Sizin yumuşak huylu olmanızdan dolayı bu sorunların kaynaklandığı söyleniyor” ifadesine karşılık da şu cevabı verdi:

‘Yumuşak kalp iyidir’
“Yumuşak kalpli olmak, bir yerde sorunları göğüsleyememek anlamına gelmemeli. Bazen yumuşaklıkla daha rahat göğüsleyebilirsiniz sorunlarınızı. Çünkü gönlünüz büyük, kalbiniz büyükse ve sorunlara daha töleransla yaklaştığınız vakit, çözümünüz de daha kolay olur. Bunu herkese tavsiye ederim.”

Metin Karabaş / Fanatik

Haberin Devamı