Gündem İçişleri Bakanı Soylu, Bayraktar SİHA'yı yönetti

İçişleri Bakanı Soylu, Bayraktar SİHA'yı yönetti

Paylaş
İçişleri Bakanı Soylu, Bayraktar SİHA'yı yönetti

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, TEKNOFEST İstanbul Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali’ni ziyaret etti. Soylu, festivalde silahlı insansız hava aracı (SİHA) komuta etti.

Bakan Soylu, Türkiye Teknoloji Takımı (T3) Vakfı ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen TEKNOFEST’i ziyaret etti. Festival alanını gezen Soylu, öğrencilerle bir araya geldi. Bakan Soylu, alandaki incelemelerinin ardından Bayraktar SİHA’ların yaptığı gösteri uçuşu sırasında komuta merkezini ziyaret etti. T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar ile SİHA komuta eden Soylu, festival alanı üzerinde görüntüler çekti.

Haberin Devamı

ÖĞRENCİLERE ÖDÜL VERDİ

İçişleri Bakanı Soylu, "Hep başka ülkeler gelecekle, ilimle, bilimle uğraşırken, bize okullarda ’bizden adam olmaz’ derlerdi. Allah’a şükürler olsun bizden öyle bir adam oldu ki, öyle güçlü, büyük bir adam oldu. Hepimiz büyük Türkiye’nin çocuklarıyız" ifadelerini kullandı. Festival sahnesine de çıkan Bakan Soylu, daha sonra "insansız sualtı sistemleri"nde başarılı öğrencilere ödüllerini verdi.