Türkiye (Son Dakika) İçki içtiği için annesi tarafından odaya kapatılan 15 yaşındaki kız, 5’inci kattan atladı

İçki içtiği için annesi tarafından odaya kapatılan 15 yaşındaki kız, 5’inci kattan atladı

Paylaş
İçki içtiği için annesi tarafından odaya kapatılan 15 yaşındaki kız, 5’inci kattan atladı

Bolu'da, arkadaşlarıyla eğlenip eve alkollü geldiği öne sürülen 15 yaşındaki kızın annesi, cep telefonunu elinden alarak kızını odaya kilitledi. Bir süre sonra genç kız, "Beni odaya kilitlediler. Kurtarın beni" diye bağırarak 5'inci kattan aşağı atladı

Olay, gece saatlerinde Beşkavaklar Mahallesi’nde bulunan bir apartmanda meydana geldi. İddiaya göre 15 yaşındaki lise öğrencisi M.B., dışarıda arkadaşlarıyla eğlenip eve alkollü geldi.

Haberin Devamı

M.B. ile birlikte yaşadığı annesi arasında tartışma çıktı. Anne, alkol kullandığı için kızdığı M.B.’nin cep telefonunu elinden alarak odaya kilitledi.

'BENİ ODAYA KİLİTLEDİLER! KURTARIN BENİ'

Genç kız bunun üzerine 5’inci kattaki apartman dairesinin penceresinden, "Beni odaya kilitlediler. Kurtarın beni" diye bağırdı. M.B., daha sonra kendini boşluğa bıraktı.

Toprak zemine düşerek ağır yaralanan M.B.’nin sesini duyan mahalle sakinleri durumu 112 Acil ekiplerine haber verdi. M.B., sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Murat KÜÇÜK/BOLU, (DHA)