Dünya 'İçki ısmarlayanla yatıyordum'

'İçki ısmarlayanla yatıyordum'

Paylaş
'İçki ısmarlayanla yatıyordum'

İngiliz Avam Kamarası Başkanı'nın eşi, geçmişte sadece içki karşılığında tek gecelik ilişkilere girdiğini itiraf etti

İngiltere Avam Kamarası Başkanı John Bercow’un eşi, Oxford’da öğrenci olduğu 1990’lı yıllarda günde iki şişe şarap içen ve sadece içki karşılığı tek gecelik ilişkilere giren bir “parti kızı” olduğunu itiraf etti.

Haberin Devamı

40 yaşındaki Sally Bercow, London Evening Standard Gazetesi’ne verdiği ilk röportajında, katıldığı seks ve uyuşturucu alemlerini ayrıntılarıyla anlatırken, “Politikaya atılmadan önce halkın geçmişimi bilmesini istiyorum” dedi.

Bercow, “İçki içmeye öğlen başlar, günde en az iki şişe içerdim. Biri bana barda içki gönderirse, ben de ‘neden olmasın’ deyip onun evine gitmeyi kabul ederdim. Bunlar aşk ya da sevgi değildi. Sadece seksti” diye konuştu.

9 YILDIR 'TEMİZ'

2000 yılından beri içki içmediğini belirten Bercow, sözlerini, “Tanımadığın insan ile seks yapmak ve gecenin sonunun nasıl biteceğini bilememek heyecan vericiydi” diye sürdürdü.

Westminster’daki yerel meclis seçimlerinde gelecek ay İşçi Partisi’nden aday olacak olan Sally Bercow’un sözleri başta Muhafazakar Parti olmak üzere büyük tepki çekti. Bercow’un daha önce de Oxford’dan mezun olduğu iddiası asılsız çıkmış, ünlü üniversiteden 2 yıl sonra devamsızlıktan atıldığı açıklanmıştı.

(Hürriyet)

Haberin Devamı