Türkiye (Son Dakika) İçki sofrasında arkadaşını baltayla öldürdü

İçki sofrasında arkadaşını baltayla öldürdü

Paylaş
İçki sofrasında arkadaşını baltayla öldürdü

Tekirdağ'ın Marmara Ereğlisi ilçesinde bir evde birlikte içki içen iki kişiden Nazım Han, arkadaşı Hasan Alpaslan'ı baltayla başına vurarak öldürdü. Han, jandarmayı arayarak, 'Arkadaşımı öldürdüm gelin beni alın' dedi

Olay, dün akşam, ilçeye bağlı Yeniçiftlik Mahallesi’nde meydana geldi. Yaz aylarında sahilde şezlong kiralayarak geçimini sağlayan Nazım Han ile arkadaşı Hasan Alpaslan birlikte kaldıkları bekar evinde içki içmeye başladı. Bir süre sonra iki arkadaş arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesi üzerine Nazım Han, evde bulunan balta ile arkadaşı Hasan Alpaslan’ın başına vurdu. Ağır yaralanan Alpaslan, kanlar içerisinde yere yığıldı.

JANDARMAYI ARADI

Nazım Han, daha sonra jandarmayı arayarak, "Arkadaşımı öldürdüm, gelip beni alın" dedi. Bunun üzerine Marmara Ereğilisi İlçesi’ne bağlı Yeniçiftlik Karakol Komutanlığı ekipleri sevk edildi. Ağır yaralı, Hasan Alpaslan ambulans ile Çorlu Devlet Hastanesi’ne götürüldüğü sırada yolda öldü. Yapılan testte 1.32 promil alkollü olduğu belirlenen Nazım Han, jandarma tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Mehmet YİRUN- Özan TAŞOYAR / MARMARA EREĞLİSİ (Tekirdağ)

Haberin Devamı