Gündem İDO'nun bazı seferleri iptal edildi

İDO'nun bazı seferleri iptal edildi

Paylaş
İDO'nun bazı seferleri iptal edildi

İDO'nun bazı seferleri iptal edildi

İstanbul'da etkili olan lodos nedeniyle bazı deniz seferleri iptal edildi. İstanbul Deniz Otobüsleri A.Ş.'den alınan bilgiye göre yapılamayan seferler şunlar:

Haberin Devamı

DENİZ OTOBÜSLERİ: Bostancı - Kadıköy - Yenikapı - Bakırköy Hattı - Bostancı - Kabataş Hattı - Kartal Yolava Hattı - Kabataş Adalar Bostancı Hattı

ŞEHİR HATLARI: Bostancı - Adalar Hattı - Kabataş Adalar Hattı

Eskihisar - Topçular Araba Vapuru Hattı

Lodos, Çanakkale'de deniz ulaşımını olumsuz etkiliyor

Çanakkale'de kuvvetli lodos nedeniyle Bozcaada'ya ulaşım sağlanamıyor. Gökçeada- Kabatepe hattındaki feribot seferleri ise güçlükle yapılabiliyor.

Kuzey Ege Denizi'nde dünden beri etkili olan lodos fırtınası deniz ulaşımını olumsuz etkilemeye devam ediyor. Dün sabah saat 07.30'da iptal edilen Bozcaada- Geyikli hattındaki seferler, saatteki hızı zaman zaman 80 kilometreyi bulan fırtına nedeniyle halen yapılamıyor. Gökçeada- Kabatepe arasında ise 24 saat aradan sonra ilk sefer güçlükle yapılabildi. GESTAŞ yetkilileri lodosun etkisini artırması halinde bu hattaki arabavapuru seferlerinin de iptal olabileceğini duyurdu. Ayrıca, bugün saat 10.00'daki Çanakkale- Bozcaada deniz otobüsü seferi de fırtına engeline takıldı. Çanakkale Boğazı'nda ise ulaşım normal devam ediyor. Meteoroloji Müdürlüğü, lodosun akşam saatlerine doğru etkisini azaltmasının beklendiğini bildirdi.

Haberin Devamı