Magazin İdris Nebi Taşkan model sevgilisi Ecem Çırpan’ı yolda bırakıp kaçtı

İdris Nebi Taşkan model sevgilisi Ecem Çırpan’ı yolda bırakıp kaçtı

Paylaş
İdris Nebi Taşkan model sevgilisi Ecem Çırpan’ı yolda bırakıp kaçtı

İdris Nebi Taşkan, model sevgilisi Ecem Çırpan’ı, birlikte görüntülenmemek için aracından indirip kaçtı

ATM’den para çektiği sırada arkasını döndüğünde İdris Nebi Taşkan’ı göremeyince neye uğradığını şaşıran model, hemen telefona sarıldı. Milliyet'in haberine göre, sevgilisinin nerede olduğunu öğrenen Ecem Çırpan, taksiye binerek yanına gitti.


İLK KEZ GÖRÜNTÜLENDİKLERİNDE DE GİZLENMEYE ÇALIŞMIŞLARDI


Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde rol alan İdris Nebi Taşkan, 2015 Miss Turkey güzeli Ecem Çırpan ile geçen günlerde yeni bir aşka yelken açtı. Sevgililer ilk kez görüntülendiğinde Ecem Çırpan yüzünü gizlemeye çalışırken, İdirs Nebi Taşkan ise hemen telefonuna sarılmıştı.

ECEM ÇIRPAN KİMDİR?


Elidor Miss Turkey 2015 güzellik yarışmasında birinci olan Ecem Çırpan 21 yaşında. Ecem Çırpan aynı zamanda voleybolcu. İlk başlarda Nilüfer Belediye forması giyen voleybolcu daha sonra TED Spor kulübüne transfer oldu. Ecem Çırpan, "Voleybol benim herşeyim. Beni görenler Garmova benzetiyor. Yüzümde parlak onla tanışmayı çok istiyorum" demişti.


İDRİS NEBİ TAŞKAN KİMDİR?


İdris Nebi Taşkan 18 Ağustos 1997 doğumlu ve Aslan burcu. Oyuncu İdris Nebi Taşkan'ın Zelal isminde bir ikiz kardeşi var.



Vücudunda ilgi çeken birkaç dövmeye ek olarak kolunun üst iç kısmında "just feel" yazan bir dövmesi var.


İDRİS NEBİ TAŞKAN NEDEN BASKETBOLA ARA VERDİ?


Profesyonel basketbolcu olan İdris Nebi Taşkan, Demir İnşaat Büyükçekmece Spor Kulübü'nde sürdürdüğü basketbol yaşamına oyunculuk için ara verdi. Basketbolu artık bir hobi olarak gören genç oyuncu konservatuar sınavlarına girmeyi planlıyor


İDRİS NEBİ TAŞKAN OYUNCULUĞA NASIL BAŞLADI?


İdris Nebi oyunculuğa Muhteşem Yüzyıl ve Poyraz Karayel dizilerinde canlandırdığı ufak, bölümlük rollerle başladı.

Arkadaşlar İyidir dizisinde başrol oluşu Zeynep Günay Tan'ın Eren karakterini canlandırabilecek kapasitede olduğu onayını aldıktan sonra gerçekleşti. İdris Nebi Taşkan şimdilerde ise Fazilet Habım ve Kızları dizisinde Yasin karakterini canladırıyor.



İdris Nebi Taşkan, 2015 Miss Turkey güzeli Ecem Çırpan'ı kaptı


Haberin Devamı