Gündem İETT servisinde tecavüz

İETT servisinde tecavüz

Paylaş
İETT servisinde tecavüz

İETT personel servisine binen kadın bir süre sonra kaçırıldığını anladı. Şoför ve arkadaşı ormanlık alana götürdükleri kadını dövüp tecavüz ettiler

İstanbul’da, özel bir şirkette çalışan 45 yaşındaki G.G., önceki akşam arkadaşları ile Beyoğlu’nda buluşmak için evinden çıktı. Durakta otobüs beklemeye başlayan kadının önünde üzerinde ‘İETT Personel Servisi’ yazılı tabela bulunan otobüs durdu. Adının A.K. olduğu belirlenen sürücü, kadına gideceği yere götürebileceklerini söyledi. G.G. de sürücü A.K. ile arkadaşı S.T.’nin içinde bulunduğu otobüse bindi.

Haberin Devamı

Taksim’e doğru yol alan sürücü, bir anda otobüsü otoyola çıkardı. Kaçırıldığını anlayan kadın, çığlık atarak yardımistedi. Otobüs otoyolda hızla ilerlerken önce S.T. kadını döverek tecavüz etti. Ardından direksiyona geçti. Daha sonra sürücü A.K. de yine otobüs seyir halindeyken kadına tecavüz etti. Bununla da yetinmeyen ikili, otobüsü Başakşehir’deki bir ormanlık alana götürdü. İki arkadaş kadını grup sekse zorladı.

Öldüresiye dövdükleri ve cep telefonunu gasp ettikleri kadını, yol kenarına atıp kaçtılar. Bir vatandaş kadını görüp polise haber verdi. Başakşehir Asayiş Bürosu ekipleri, çevredeki güvenlik kameralarından otobüsün plakasını tespit etti.

Yapılan plaka sorgulamalarında otobüsün özel bir şirkete bağlı olduğu ve İETT Personel Servisi olarak kullanıldığı belirlendi. A.K. ve S.T. aynı gün evlerine yapılan operasyonla yakalandı. Emniyet Müdürlüğü’nde sorgulanan ikili suçlamaları reddederek, kadınla para karşılığı ilişkiye girdiklerini savundu. İkili “Gasp, hürriyeti tehdit, tecavüz ve darp” suçlamasından adliyeye sevk edildi.

Haberin Devamı

İETT: "ARAÇ TAŞERON FİRMANIN"

Olayla ilgili bir açıklama yapan İETT Basın Danışmanı Ömer Faruk Birpınar, aracın İETT’nin personellerini taşıyan taşeron firmaya bağlı bir servis aracı olduğunu vurguladı.

(Habertürk)