Gündem İfadeleri kafaları karıştırdı

İfadeleri kafaları karıştırdı

Paylaş
İfadeleri kafaları karıştırdı

Zeytinburnu'nda silahlı bir kişi tarafından kaçırılan Seyda Uğurlu beşinci günde bulundu;ancak verdiği farklı ifadeler kafaları karıştırdı

İstanbul Zeytinburnu’nda bir kişinin, silahını çıkarıp, '“Ben Zeytinburnu polisiyim' diyerek kaçırdığı Seyda Uğurlu (13), 5'inci gününde bulundu...

TAKSİCİ POLİS MERKEZİNE GÖTÜRMÜŞ

Seyda'nın babası Mehmet Uğurlu bir televizyonun haber programına katılarak, bir taksici aracılığıyla oğlu ile telefonda konuştuğunu söyledi. Mehmet Uğurlu, taksicinin kendisini arayarak oğlunu polis merkezine götürdüğünü aktardığını belirtti.

‘ALIKONULDUM’ DEDİ

Haberin Devamı

Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürülen Seyda ilk ifadesinde “Kaçırılmadım, arkadaşımla gezmek için kaçtım” dedi. Seyda, Üsküdar’daki çocuk Şube Müdürlüğü’nde ise kaçırıldığını söyledi. İstanbul İl Emniyet Müdür Yardımcısı Sıtkı Akgün, “Çocuk Anadolu yakasında bir evde alıkonulduğunu, bugün bir fırsatını bularak evden kaçtığını söyledi” diye konuştu.

İNTERNET KAFEDEN ÇIKMIŞLARDI

Seyda Uğurlu (13) ile yeğeni Oğuz Tatlı (15), 4 gün önce saat 22.00 sıralarında internet kafeden çıkmış evlerine dönüyordu. Bu sırada çocukların önünü kesen bir kişi silahını çıkarıp “Ben Zeytinburnu polisiyim. İkinizden birini götürmek zorundayım” demiş; sonra da Seyda’yı alıp bir taksiye bindirerek kaçırmıştı.