Magazin İffet'in sevgilisi 'Gül Ali'

İffet'in sevgilisi 'Gül Ali'

Paylaş
İffet'in sevgilisi 'Gül Ali'

Yeni yayın döneminin iddialı dizisi İffet'in erkek başrol oyuncusu da belli oldu

Müjde Ar’ın cam sahnesiyle meşhur olan aynı adlı filminden yola çıkılarak çekilecek, yeni yayın döneminin iddialı dizisi “İffet”in erkek başrol oyuncusu da belli oldu. Gold Film’in yapımcılığını üstlendiği dizide İffet’i Deniz Çakır’ın oynayacağı 2 ay önce belli olmuştu. İffet’in ona tecavüz eden sevgilisi rolünü ise kimin canlandıracağı merak konusuydu. Yapımcı Faruk Turgut uzun bir cast çalışmasından sonra, aklındaki isim olan “Karadağlar”ın Gül Ali’si İbrahim Çelikkol’la anlaştı.

Film versiyonunda Faruk Peker’in oynadığı Cemil karakterini dizide ete kemiğe büründürecek olan Çelikkol, alkollüyken İffet’e tecavüz edecek, ardından büyük bir pişmanlık yaşayacak. Ancak İffet yaşadığı bu olayın ardından ailesi başta olmak üzere bütün çevresi tarafından dışlanacak. İffet, hayata küsmek yerine hırslanacak, çok ünlü ve zengin olup ona sırtını dönen herkesten intikam alacak. Çekimleri önümüzdeki haftalarda başlayacak olan dizi Star TV’de ekrana gelecek.

Haberin Devamı

Zuhal Olcay da kadroda

“Bütün Çocuklarım”, “Hanımın Çiftliği” gibi reyting rekortmeni dizilere imza atan Faruk Teber’in yönetmenliğini üstleneceği dizi kadrosuyla dikkat çekiyor. İffet’in babasını “Hanımın Çiftliği”nde Özgü Namal’ın gaddar babasını oynayan Mehmet Çevik, İffet’in hayatını değiştiren zengin adamı Mahir Günşiray, Günşiray’ın ablasını da Zuhal Olcay canlandıracak. Dizinin 1982’de Kadir ve Ferit Turgut’un yapımcılığında çekilen filminin senaryosunu Yavuz Turgul kaleme almıştı. Cahit Berkay’ın ise müziklerine imza attığı filmle ilgili olarak Müjde Ar, “Gençlik benim cam sahnemle büyüdü. Türkiye’nin ahlakını ben bozdum” diyerek espri yapmıştı.


MİLLİYET