Ekonomi İGDAŞ tüm hizmetlerini internete taşıdı

İGDAŞ tüm hizmetlerini internete taşıdı

Paylaş
İGDAŞ tüm hizmetlerini internete taşıdı

İGDAŞ'ın, abonelerine online uygulamalarıyla tüm işlemlerini internetten yapma fırsatı sundu.

İGDAŞ’tan yapılan açıklamada, tüketicilerin abone merkezlerine gitmeden işlemlerini web sitesi üzerinden yapabileceği, abonelik, sözleşme, sözleşme fesih, fatura sorgulama, fatura ödeme, faturamatik, fatura tahakkuk, fatura itiraz, e-fatura, sabit ödeme sözleşmesi ve kartlı sayaç kontör yükleme gibi işlemlerin online yapılabileceği bildirildi.

İGDAŞ Genel Müdürü Bilal Aslan, kullandıkları doğalgaz altyapı sistemlerinin, uluslararası standartlardaki ekipmanları ve tüm çalışanlarıyla hizmet kalitelerini her geçen gün artırdıklarını belirterek, "Bununla birlikte gelişen teknolojiyi de yakından takip ediyoruz. Tüketicilerimizin gereksinimlerini belirlemek, hizmetlerimizin hızlı sunulmasını sağlamak amacıyla "online" çalışmalarımızı hayata geçirdik" ifadelerini kullandı.

Aslan, abonelerin, www.igdas.com.tr adresinden doğalgaz kullanımı ile ilgili tüm işlemlerini kolaylıkla yapabildiğini, online uygulamalar sayesinde internetin bulunduğu her yerin İGDAŞ’ın abone merkezi olduğunu vurgulayarak, bu uygulamalara ara vermeden devam edeceklerini kaydetti.

Haberin Devamı