Ekonomi İGDAŞ'a borcu olanlar dikkat!

İGDAŞ'a borcu olanlar dikkat!

Paylaş
İGDAŞ'a borcu olanlar dikkat!

İGDAŞ, soğuk geçen kış ayları nedeni ile yüklü doğalgaz faturaları ile yüzyüze kalan aileler için daha önce başlattığı kampanyada, süreyi uzattığını açıkladı. Biriken borçlar, vade farkı ödenmeden 3 taksit halinde ödenebiliyor. İGDAŞ süreyi 31 Mayıs'a kadar uzattığını duyurdu

İstanbul son 20 yılın en soğuk kışını yaşandı. İGDAŞ, abonelerinin soğuk kış günlerinde tüketim miktarına bağlı olarak artan ısınma giderlerini, vade farksız 3 taksitte ödeme imkânı getiriyor. 1 Kasım 2014’te başlayan ve hali hazırda bu sisteme katılan banka sayısının 10’a ulaştığı kampanya 31 Mayıs 2015 tarihine kadar uzatıldı.

Konu ile ilgili bir açıklama yapah İGDAŞ Genel Müdürü Bilal Aslan “Bu yıl, 1 Kasım 2014 tarihinde başlattığımız ve abonelerimizin faturalarını üçe bölerek vade farkı da oluşmadan rahatça ödemelerini sağladığımız uygulamamızın süresini 2 ay uzatma kararı aldık. Uygulamaya katılan bankaların sayısı da süreç içinde arttı ve bugün neredeyse tüm büyük bankalar bu uygulamaya dahil oldu. Özellikle çok soğuk geçen Şubat ayında abonelerimiz, ısınmak için daha fazla doğalgaz tükettiler. Bu fazla doğalgaz tüketiminin faturalara yansıdığı bu aylarda kampanyamızı uzatmak ve abonelerimize tekrar hatırlatmak istedik” dedi.

HÜRRİYET

Haberin Devamı