Gündem İki cehennem çukuru!

İki cehennem çukuru!

Paylaş
İki cehennem çukuru!

İki cehennem çukuru!

142 kişinin ölümüne neden olan Agatha fırtınası sırasında Guatemala'da 3 katlı bir bina da toprağın içine gömülüp kaybolmuştu. Kadıköy-Kartal Metro İnşaatı nedeniyle, D-100 karayolu Bostancı köprüsü altında da, asfaltta dün gece 7 metre derinliğinde çökme meydana geldi.

DEV ÇUKUR, BİR BİNAYI YUTTU

Haberin Devamı

Çökmenin devam etme ihtimaline karşı D-100 karayolu trafiğe kapatıldı. Trafik akışı yan yollardan sağlanıyor. Kadıköy-Kartal metro çalışmasının devam ettiği sırada, dün saat 22.00 sıralarında, D-100 karayolu Bostancı mevkiinde, asfaltta çökme oluştu. Boğaziçi köprüsü istikametinde oluşan 7 metre derinliğinde ve 3 metre genişliğindeki çukura, bazı araçların düşmesi sonucu maddi hasar oluştu.

YOL TRAFİĞE KAPANDI

Durumun haber verilmesiyle olay yerine gelen polis ekipleri, D-100 karayolunu trafiğe kapattı. Trafik akışı yan yollardan sağlanıyor.34 FP 5785 plakalı otomobili ile oluşan çukura düşen Ulvi Onurlu, "Çok hızlı değildim. Ne olduğunu anlamadım. Önümde bir çukur oluştu. Ben de kaçamadım. Airbaglar patladı. Ölebilirdik" dedi.Metro çalışmasında görev yapan bir yetkili, kazılar yapılmadan önce önlemlerin alındığını belirterek, "Ama bu beklenmedik bir çökme oldu. Sabaha kadar çukuru betonla dolduracağız" diye konuştu.

Haberin Devamı

Ramazan EĞRİ - İSTANBUL / DHA