Magazin İki cep telefonlu gencler 'Kitaplar pahalı' demesin

İki cep telefonlu gencler 'Kitaplar pahalı' demesin

Paylaş
İki cep telefonlu gencler 'Kitaplar pahalı' demesin

Gençlerin kitaba para harcamak istemediğini belirten Yılmaz, mesaj verdi: En az 5 megapiksel kameralı iki telefonu olan gençleri görünce 'kitaplar çok pahalı' denmesini anlamıyorum

G.O.R.A', 'Hokkabaz', 'Yahşi Batı' ve 'A.R.O.G' isimli sinema filmlerinin senaryolarını kitap haline getiren Cem Yılmaz, TÜYAP Beylikdüzü'nde düzenlenen İstanbul Kitap Fuarı'na katıldı.

Haberin Devamı

Akşam'ın haberine göre, Yılmaz'ı yakından görmek isteyen hayranları izdiham yarattı. Kalabalıkta ezilme tehlikesi de yaşandı. Ünlü komedyen, Şener Şen'le başrolünü paylaştığı 'Av Mevsimi' filminde Melisa Sözen'le öpüşme sahnesi hakkındaki soruları 'Yok artık. Burada olmaz' diyerek geçiştirdi. Kitap fiyatlarının pahalı bulunmasına değinen Cem Yılmaz, 'En az 5 megapiksel kameralı iki telefonu olan gençleri görünce, kitaplar çok pahalı denmesini anlamıyorum. Benim gençliğimde kitap çok pahalı gelir, TÜYAP'a gidip kitap çalalım denirdi. Hırsızlığın en onurlusu olarak bulunur, 'Abi en azından kitap çaldık' denirdi' diye konuştu.

Bizimkiler vicdanlı 'çiziyor'

NTV'de Can Dündar'ın sunduğu Canlı Ana Haber programına konuk olan Cem Yılmaz, Salih Memecan'ın Kemal Kılıçdaroğlu'yla ilgili çizdiği dansöz karikatürünü değerlendirdi:

Haberin Devamı

"Bir şahsiyet dansöz kıyafetiyle çok çizilmiştir. Böyle çizilmesini ayıplamak değil mesele, burada bir karikatüristte bir tarafı tutması çok dikkat çekiyor. Bizim memlekette yapılan karikatürün çok vicdanlı olduğunu düşünüyorum."