Advertorial İki Cihan
Sponsorlu

İki Cihan


Paylaş
İki Cihan

Türk Pop müziğinde, son dönemlerin dillere pelesenk olmuş en başarılı şarkılarına imzasını atarak, hızlı bir çıkışla en aranılan aranjörler arasına giren Turaç BERKAY, bu defa  ilk single çalışması olan “ İki Cihan ” şarkısını Belma Şahin yorum ile beğenilerinize sundu.

Daha önce; Hande YENER “Ya Ya Ya”, “Haberi Var Mı?”, “Kış Kış”, Demet AKALIN “50 Cevapsız Arama”, “Kaybedenler Kulübü”, Berksan “Onlar Bilmez”, “Duman”, Emre KAYA “Yapboz”, “Esaret”, “Dın Dın”, “Apayrı” ve Beyza DURMAZ “Olan Var Olmayan Var” adlı şarkıların aranjörlüğünü yapan ve adı paylaşılamayan aranjörler arasında yer alan Turaç BERKAY; bu kez sözleri Berksan’a, müziği Berksan ve kendisine ait olan “ İki Cihan ” isimli çalışmasında Belma ŞAHİN ile bir araya geldi.

Turaç BERKAY, bu projede çok geniş bir ses aralığına sahip olan Belma ŞAHİN' in, farklı yorumu, dramatik ve değişik ses rengiyle ile şarkıyı daha da güçlendireceğini ve beklediği dinamizmi kazandıracağını düşündüğü için beraber çalıştıklarını söyledi.

TMDK, Temel Bilimler mezunu olan Belma ŞAHİN, uzun yıllar Metin AROLAT' a vokal olarak eşlik etti ve birçok farklı mekanda sahne aldı. Sahne aldığı her mekanda canlı performasıyla çok büyük bir beğeni toplayan şarkıcı, bir dönem sahneye ara vererek,

2012 senesinde sözleşmeli olarak İstanbul Devlet Tiyatrosunda Kenan IŞIK' ın sahneye koyduğu “ Antigone ” ve “ Cimri ” isimli tiyatro oyunlarında görev aldı.

Klip çekimi Ümraniye film stüdyolarında ünlü yönetmen Murat JOKER tarafından çekilen “İki Cihan” şarkısı, TBM & DMC etiketi ile piyasaya sürüldü.