Bilim - Teknoloji İki devden şaşırtan mesajlar!
Paylaş
İki devden şaşırtan mesajlar!

PS4 ve Xbox One ile yeni bir savaşa giren MS ve Sony'nin karşılıklı mesajları, herkesi şaşırtı!

Yeni nesil konsol savaşları tüm hızıyla devam ediyor. Önce PS4 kendisini gösterdi, hemen akabinde de Xbox One... Fakat tüm bu çekişmeli ortam, an be an kızışmaya devam ederken, Microsoft'un Twitter ve Facebook üzerinden Sony'yi Kuzey Amerika çıkışından dolayı tebrik etmiş olması, bir anda tüm gerginliğin yerini sakinliğe bıraktmıştı.

Haberin Devamı

Hal böyle olunca, bir anlamda sıra Sony'ye geçmiş oldu. Konsolun çıkışının ardından resmi PlayStation Twitter hesabı aracılığı ile Redmond'da Xbox One'ın 13 farklı pazarda satışa çıkmasında rol oynayan herkesi tebrik eden Sony, aynı zamanda kişisel tebrikler de yolladı. Bunlar içerisinde en çok dikkat çeken Sony'nin Worldwide Stuido'larının başında bulunan Shuhei Yoshida'nın, eskiden Sony yöneticilerinden birisi olan ama şu anda Microsoft Xbox yönetiminde ter döken Phil Harrison'a gönderdiği kişisel tebrik oldu. Yolladığı Twitter mesajı içerisinde Phil Spencer, Larry "Major Nelson" Hryb ve Albert Penello'yu da unutmadı.

Her ne kadar PlayStation'ın Twitter mesajları dost canlısı olsa da sadece birkaç gün önce Facebook sayfasında yayınlanan "Neredeyse tüm PS4 oyunlarını tamamen doğal 1080p çözünürlükte oynama imkanı varken, neden 720p'ye takılıp kalasınız ki?" mesajı, durumun tam tersini gösteriyor. Mesaj yayınlandıktan kısa süre sonra kullanıcılar tarafından aldığı tepki yüzünden sistemden kaldırılmıştı ama yine de kimin ne kadar samimi olduğunu anlamak şu an için imkansız.

Haberin Devamı

Resimlerle: Dünden bugüne oyun konsolları!

Kaynak: CHIP Online