Gündem İki evladına ağlıyor

İki evladına ağlıyor

Paylaş
İki evladına ağlıyor

Adana'da, bir oğlunu uyuşturucu aleminde meydana gelen cinayete kurban veren baba, benzer alışkanlığı olan diğer oğlunun tedavi edilerek kurtarılmasını istiyor

Seyhan ilçesi Sümer Mahallesi 6911 Sokak’ta oturan Yusuf Y., Adana Adliyesi’nde, gazetecilere yaptığı açıklamada, tuhafiyecilik yaptığı dönemde iki oğlunun da arkadaşları tarafından uyuşturucuya alıştırıldığını söyledi.

Oğullarından Cumali Y’nin, 2000 yılında uyuşturucu alemi sırasında cinayete kurban gittiğini belirten Yusuf Y, diğer oğlu O.Y’nin (17) de aynı şekilde uyuşturucu bağımlısı haline geldiğini ifade etti.

"İŞYERİMİ VE EVİMİ KAYBETTİM"

Oğlunun tedavi görüp bağımlılıktan kurtarılmasını isteyen Yusuf Y. şöyle konuştu: "Çocuklarımın eroin bağımlılığı nedeniyle işyerimi ve evimi kaybettim. Şimdi seyyar satıcılık yaparak geçimimizi sağlamaya çalışıyorum.

Kazandığım parayı da oğlum O.Y. bıçak tehdidiyle alıp, uyuşturucuya veriyor. Valiliğe yaptığım girişimler sonucu, oğlum bir süre önce Cumhuriyet Savcılığı kararıyla hastanede kontrol altına alındı. 1 ay sonra tedavi edildiği söylenerek taburcu edildi, ama durum değişmedi. Uyuşturucu kullanmaya devam ediyor.

Oğlum günde kazandığım 5-10 TL’yi bıçak zoruyla elimden alınca tekrar Valiliğe gittim. Son olarak 20 TL vermemi isteyerek bana saldırdı. Durumu polise bildirince adliyeye getirildi. Nöbetçi mahkeme serbest bıraktı. SHÇEK yurduna götürüldü. Oğlumun tam teşekküllü hastanede uzun süreli tedavi edilmesini ve bu kötü alışkanlıktan kurtarılmasını istiyorum."