Gündem İki kardeşin sır ölümü

İki kardeşin sır ölümü

Paylaş
İki kardeşin sır ölümü

İstanbul Silivri'de iki kardeşin yan yana bulunan cesetleri bilinmezliğini koruyor

Silivri Ali Bey Mahallesi, Çetin Sokak'taki evden silah sesi geldiğini duyan vatandaşlar polise haber verdi. Silah seslerinin geldiği daireye giren polis,evde yalnız olan iki kardeşi kanlar içinde cansız yatarken buldu. Polis her iki kardeşin yanında birer tabanca da buldu.

İşte bu noktadan sonra cevap bekleyen sorular, ardı ardına geldi. Leyla ve Evren Yıldırım kardeşler, birbirlerini mi vurdu ? Birlikte intihar mı ettiler ? Biri diğerinin kurbanı mı oldu ? Yoksa katil ve katillerin kurbanı mı oldular?

Silivri, dünden bu yana bu soruların yanıtını arıyor. Savcılığın iki kardeşin ölümüyle ilgili soruşturması sürerken ve ilk bulgular Evren Yıldırım'ın ablası Leyla'yı vurduktan sonra intihar ettiği şeklinde olsa da kesin sonuç, Adli Kurumunun vereceği rapordan sonra netlik kazanacak. İki kardeşin cenazeleri, bugün bir kez daha yan yana getirildi.

Silivri Piripaşa Camii'ndeki cenaze töreninde 6 kardeş olan Leyla ve Evren Yıldırım'ın yakınları gözyaşı döktü. Cenazede hüzün kadar, yaşanan olayın şaşkınlığı vardı.

İsmail GÜÇLÜ/İSTANBUL (DHA)