Gündem İki kızına tecavüz eden babaya 12 yıl

İki kızına tecavüz eden babaya 12 yıl

Paylaş
İki kızına tecavüz eden babaya 12 yıl

Edirne Uzunköprü'de Recep B. öz kızına 13 yaşından beri 8 yıl boyunca tecavüz etti. Kızından 2 çocuğu olan Recep B., onlardan birini de taciz edince korkunç olay ortaya çıktı. Sapık babanın 12 yıl hapsi isteniyor

Edirne Uzunköprü’ye bağlı Kurttepe köyündeki bir maden ocağında çalışan 53 yaşındaki Recep B.’nin, öz kızı F.B.’ye 8 yıl boyunca tecavüz ettiği ortaya çıktı.

Recep B. kızına ilk kez 13 yaşındayken 1988 yılında tecavüz etti. Tecavüzler sonucu 1992’de F.B’nin H. adlı oğlu, 1993’te ise B. adlı kızı dünyaya geldi.

Bir süre sonra memleketi Karabük’e dönen Recep B., oğlu H.’yi evlatlık verdi, B.’yi ise eşinden dünyaya gelmiş gibi nüfusuna kaydettirdi.

Günlüğüne yazmış

Recep B. 8 yıl boyunca tecavüz ettiği kızı F.B.’yi ise 1996’da komşu köyde yaşayan bir adamla evlendirdi. Recep B., öz kızından dünyaya gelen kızı B.B.’yi de 17 yaşına gelince taciz etmeye başladı.

Karabük’te lise 3’üncü sınıfta okuyan B.B., Ekim 2009’da hap içerek intihara kalkıştı. İntiharın nedenini araştıran polis, korkunç gerçeği ortaya çıkardı.

Genç kızın, babasının cinsel tacizlerini günlüğüne yazdığı ve yıllarca ablası olarak bildiği F.B.’nin ise öz annesi olduğunu öğrendiği, bu nedenle intihara kalkıştığı belirlendi.

Tutuklanan sapık baba hakkında 7 yıldan 12 yıla kadar hapis cezası talebiyle dava açıldı. B.B. ise devlet tarafından koruma altına alındı.

Engin ÖZMEN/DHA