Türkiye (Son Dakika) İki öğrencinin kavgası ölümle bitti

İki öğrencinin kavgası ölümle bitti

Paylaş
İki öğrencinin kavgası ölümle bitti

Balıkesir'deki Atatürk Anadolu Lisesi'nde iki öğrencinin kavgası ölümle bitti. Sağ göğsüne tekme yiyen 14 yaşındaki Harun Alver yaşamını yitirdi. Olayla ilgili 12'nci sınıf öğrencisi 17 yaşındaki Ş.A. gözaltına alındı

Olay, Sakarya Mahallesi’nde bulunan Atatürk Anadolu Lisesi yakınındaki parkta bugün öğle saatlerinde meydana geldi. Teneffüste omuz omuza çarpışan 12’nci sınıf öğrencisi Ş.A. ile 9’uncu sınıf öğrencisi Harun Alver daha sonra okulun dışındaki küçük bir parka giderek tartışmaya başladı. Tartışma biranda kavgaya dönüşürken, göğsüne tekme yiyen Harun Alver fenalaşıp yere yığıldı.

Haberin Devamı

YOLDA CAN VERDİ

Nefes almakta zorlanan ve ağzından kan gelen Alver, olay yerine çağrılan sağlık ekiplerince Balıkesir Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, yolda son nefesini verdi. Alver’in ölümüne neden olan Ş.A., polisler tarafından gözaltına alındı. Daha sonra Ş.A. Çocuk Şube Müdürlüğü’ne götürüldü.

YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Olayı duyup hastaneye koşan yakınları Alver’in ölüm haberini alınca sinir krizi geçirdi. Alver ailesinin Vanlı olduğu ve kısa bir süre önce Balıkesir’e gelip, yerleştiği öğrenildi.

ABLASI KALP KRİZİNDEN ÖLMÜŞ

Cenazesi Balıkesir Devlet Hastanesi morguna kaldırılan Harun Alver’in kesin ölüm nedeninin Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu’nda yapılacak otopsinin ardından belli olacağı bildirildi. Yaklaşık 1.5 yıl önce ablasını kalp krizinden kaybettiği öğrenilen gencin sağ diyaframına tekme gelmesi sonucu kalp krizinden ölmüş olabileceği belirtildi.

Haberin Devamı

POLİS GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMİ ALDI

Balıkesir Emniyet Müdürlüğü hastane bahçesinde olay çıkmaması için önlem alırken, Milli Eğitim Müdürlüğü de Vali Ahmet Turhan’ın talimatıyla okuldaki öğrencileri iki saat önceden evlerine gönderdi. İl Milli Eğitim Müdürü Sabri Caner, "Bugün maalesef çok üzücü bir olay yaşandı. Bir öğrencimiz kavga sonrası hayatını kaybetti. Vücudunda önemli bir darp izi yok. Doktorlar ölüm nedeninin ancak otopsi sonucunda belli olabileceğini söyledi. Bu arada Sayın Valimizin talimatı ile çocukların olaydan kötü etkilenmemesi için okul öğleden sonra tatil edildi. Ancak yarın eğitim öğretim devam edecek" dedi.

DHA