Türkiye (Son Dakika) İki şehir iki hırsız dehşeti!

İki şehir iki hırsız dehşeti!

Paylaş
İki şehir iki hırsız dehşeti!

Adıyaman'da bu sabaha karşı evine giren hırsızlar 71 yaşındaki Ayişe Arslan'ı bıçakla ağır yaralarken, o sırada sabah namazından eve dönen 73 yaşındaki eşi Veli Arslan'ı öldürdü. Alanya'da da bir anda evine giren hırsızlarla yüz yüze gelen Hacı Eskitan bıçaklanarak öldürüldü

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde, bu sabaha karşı hırsızlık için evine giren 2 kişi, 71 yaşındaki Ayişe Arslan'ın kolundaki altın bilezikleri almaya kalkıştı.

Hırsızlar direnen yaşlı kadını önce boğmaya çalıştı ardından bıçakladı. Bu sırada sabah namazından dönen 73 yaşındaki eşi Veli Arslan'ı ise bıçaklayarak öldürdü.

KOMŞULARI KANLAR İÇİNDE BULDU

Antalya’nın Alanya İlçesi’nde ise hırsızlık için evine girdikleri 60 yaşındaki Hacı Eskitan’ı (Solda) bıçaklayarak öldüren şüpheliler kaçtı.

Cikcilli Mahallesi’nde meydana gelen olayda, bir apartmanın birinci katındaki Hacı Eskitan’ın oturduğu eve dün gece hırsızlık için giren şüpheliler, para ve değerli eşya aramaya başladı.

Şüpheliler, karşılarına çıkan ev sahibine saldırdı. Boğuşma sırasında şüpheliler Hacı Eskitan’ı bıçakla yaraladı.

Şüpheliler ardından otomobille kaçarken, sesler üzerine eve giden komşuları Eskitan’ı kanlar içinde buldu.

Vücuduna aldığı bıçak darbeleriyle ağır yaralanan Eskitan, ambulansla götürüldüğü Alanya Devlet Hastanesi’nde yaşamını yitirdi.

Çevredeki güvenlik kameraları görüntülerini inceleyen Alanya Emniyet Müdürlüğü ekipleri, cinayet şüphelilerinin peşine düştü.

Ahmet KORKMAZ - Engin ANAK / DHA

2

Haberin Devamı