Spor İki teknik adam sahada kavgaya tutuştu

İki teknik adam sahada kavgaya tutuştu

Paylaş
İki teknik adam sahada kavgaya tutuştu

İki teknik adam sahada kavgaya tutuştu

Norveçli teknik adam, Pep'in yanına giderek, Pinto için, '2 değil, 5 maç ceza almalıydı' dedi. Pep, 'F.ck you' diye cevap verince Devler Ligi'ne yakışmayacak olaylar yaşandı

Haberin Devamı

Dünyanın en efendi teknik direktörlerinden biri olan Pep Guardiola'nın sinirleri bozuldu. Ferguson ve Wenger gibi kurtların bile psikolojisini bozan Mourinho'nun akıl oyunlarıyla baş edemeyen, yaklaşan El Clasico öncesi strese giren, Kazan'dan sonra Danimarka deplasmanında da 2 puan bırakan Guardiola, 1-1'lik Kopenhag maçının ardından rakip takımın teknik direktörü Stale Solbakken'i yumruklamaya kalktı. Solbakken; Pep'in yanına gelerek, iki hafta önce oyuncusunu 'ıslık çalarak' aldatan Barça kalecisi Pinto için, '2 değil, en az 4-5 maç ceza verilmeliydi' dedi.

Guardİola ise 'F.ck you! Verilmiş ceza hakkında gelip bana bunları niye söylüyorsun?' şeklinde cevap verince iki teknik adam birbirinin üzerine yürüdü. Bosquets araya girip, ikiliyi ayırmaya çalıştı. Kavga tünelde yumruklaşma aşamasına gelince de güvenlik güçleri Solbakken ile Guardiola'yı ayırıp skandalın daha fazla büyümesini engelledi.

Haberin Devamı

Pinto ne yapmıştı?

Barcelona'nIn 2-0 kazandığı maçta, 27. dakikada durum 0-0 iken bir atak geliştiren Kopenhag'da Brezilyalı forvet Santin, çok müsait bir pozisyonda olmasına rağmen, Pinto'nun ıslığını hakem düdüğü zannederek ofsayt gerekçesiyle topu bırakmıştı. Pinto'nun hakem düdüğüne benzer ıslığı Barcelona'daki takım arkadaşları tarafından oldukça bilinen bir şaka olmasına rağmen, UEFA bunu maksadını aşan bir espri olarak düşünmüş ve file bekçisine iki maç ceza vermişti.

Cinayete teşebbüs!

Barcelona kalecisi Victor Valdez, Kopenhag maçının 12. dakikasında yaptığı hareketle izleyenleri şoka uğrattı. Danimarka temsilcisinin forvet oyuncusu Dame N'Doye, savunmasından gelen uzun topa koşu yaptı. Senegalli golcü, Puyol ile topu kapma mücadelesi verirken, ceza alanı dışına çıkan Valdez, N'Doye'nin suratına uçan tekme attı ancak hakem tarafından cezaya çarptırılmadı. Çünkü hakem, hareket öncesi N'Doye'nin Puyol'a faul yaptığı kararı vermişti.