Magazin İki ünlü isme suikast iddiası

İki ünlü isme suikast iddiası

Paylaş
İki ünlü isme suikast iddiası

İstanbul Emniyet'i, iki ünlü sanatçıya yönelik suikast düzenleneceği ihbarı ile alarma geçti

Son TV’den Ömer Adıyaman’ın haberine göre geçtiğimiz günlerde İstanbul Emniyeti’ne yapılan bir ihbar, polisi alarma geçirdi.

Haberin Devamı

İhbarda bulunan kişi, Petek Dinçöz ve İbrahim Tatlıses’e suikast yapılacağını iddia etti. Daha önce uğradığı silahlı saldırı sonucu kafasına aldığı kurşun yarası ile ölümden dönen İbrahim Tatlıses’in durumunu dikkate alan emniyet derhal harekete geçti, ancak yapılan çalışmalar sonucu ihbarın asılsız olduğu ortaya çıktı.

50 BİN EURO’YA SUİKAST


İstanbul Emniyet Müdürlüğü Muhabere Elektronik Şube Müdürlüğü’ne geçtiğimiz günlerde elektronik posta yolu ile bir ihbar ulaştı. İhbarda Ses sanatçıları İbrahim Tatlıses ve Petek Dinçöz’e suikast düzenleneceği iddia ediliyordu. Mailin yanı sıra telefonla da emniyete bildirilen ihbara göre 26 yaşındaki A.B. her iki sanatçıyı öldürmek üzere 150 bin Euro almıştı.

SÖZDE SUİKASTÇIYA ULAŞILDI


Organize bir suç örgütünün planladığı suikast iddiası üzerine emniyet alarma geçti ve savcılığa bilgi verildi. Savcılığın da talimatıyla Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü bünyesinde soruşturma başlatıldı. Adı geçen şahsa ulaşıldı ve ifadesine başvuruldu. A.B böyle bir suikast planının içerisinde olmadığını söyledi. A.B. hakkındaki yeterli delil bulunamadığı için soruşturmada takipsizlik kararı verilse de emniyet iki sanatçıya yönelik bir saldırı ihtimaline karşı teyakkuzda.

Haberin Devamı