Yaşam İkinci 'erken rezervasyon' fırsatını kaçırmayın!

İkinci 'erken rezervasyon' fırsatını kaçırmayın!

Paylaş
İkinci 'erken rezervasyon' fırsatını kaçırmayın!

Bahar havasının yaşandığı şu günlerde, herkesi tatil heyecanı sararken, erken rezervasyon kampanyaları tatilcilerin imdadına yetişiyor

Tüm dünyanın kullandığı Erken Rezervasyon sistemi, Türkiye'de uygulanmaya başladığından beri oldukça rağbet görüyor. Kampanyalar ile dar bütçeliler de ailece keyifli bir tatil olanağına kavuşuyor.

Haberin Devamı

2010 yılı Erken Rezervasyon kampanyası ikinci dönemi 5 Nisan’da son buluyor. Seyahat acenteleri erken rezervasyon taleplerine olan yoğun ilgiden memnun.

Her yıl daha da ilgi gören erken rezervasyon özellikle dar bütçeli olan kişilere büyük kolaylıklar sağlıyor.

Otel fiyatları için: http://tatil.posta.com.tr

YÜZDE 45'E VARAN İNDİRİM VAR

Taksitli seçenekler ve erken rezervasyon indirimlerinden sağlanan uygun fiyatlar ile tatilciler 2010 yılında bütçelerini zorlamadan tatil yapabilecek. Ancak indirim fırsatlarını da kaçırmamak gerek.

İkinci dönem erken rezervasyon fırsatını yakalayanlar %45'e varan indirimlerden ve taksit imkanlarından yararlanabiliyor. Erken rezervasyon fırsatlarının yanı sıra şu günlerde özellikle Akdeniz bölgesinde büyük bir hareketlilik yaşanıyor.

Turizmciler sezonun açılmasına çeyrek kala son hazırlıklarını da tamamladılar. Misafirlerini en iyi şekilde ağırlamak isteyen otelciler de 2010 yılından oldukça umutlu olduklarını söylediler.

Haberin Devamı