Spor İkinci yarıda Güiza'nın boşu yok

İkinci yarıda Güiza'nın boşu yok

Paylaş
İkinci yarıda Güiza'nın boşu yok

Fenerbahçe'nin en çok eleştirilen oyuncuları arasındaki Daniel Güiza, 2009-2010 sezonunun ikinci bölümünde forma giydiği 5 maçın 4'ünde gol attı

Fenerbahçe’ye, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanş mücadelesinde uzatma dakikalarında attığı golle yarı finali getiren, ancak daha çok değerlendiremediği pozisyonlarla gündeme gelen İspanyol forvet, 3’ü kupa, 2’si de lig olmak üzere forma giydiği son 5 resmi maçın dördünde 4 gol kaydetti.

Devre arası tatilinin ardından başlayan sezonun ikinci bölümünde, kupada (A) Grubu’ndaki Tokatspor maçında Fenerbahçe’nin 56. dakikadaki 3. golüne imzasını atarak takımına 3-2’lik galibiyeti getiren Güiza, grup mücadelesinin son maçında Antalya’ya 4-3 yenildikleri karşılaşmada da bir gol kaydetti.

Fenerbahçe’nin ligin 18. haftasında Denizlispor’u 3-1 yendiği maçı da boş geçmeyen İspanyol futbolcu, ikinci yarıda oyuna girdiği 19. haftadaki Diyarbakırspor maçında sessiz kaldı.

Güiza, son olarak kupada çeyrek finalin rövanşında Bursaspor karşısında takımı 3-0 yenik durumdayken uzatmalarda attığı tek golle Fenerbahçe’ye ilk maçın da avantajlı sonucuyla yarı finali getirdi.

GÜİZA'NIN GOL ATTIĞI MAÇLAR

Fenerbahçe-Tokatspor: 3 - 2 (Alex, Mehmet, Güiza)
Antalyaspor-Fenerbahçe: 4 - 3 (Alex, Özer, Güiza)
Fenerbahçe-Denizlispor: 3 - 1 (Andre Santos, Özer, Güiza)
Bursaspor-Fenerbahçe: 3 - 1 (Güiza)

Haberin Devamı