Dr. Haydar Dümen İkinciyi unutun gitsin!
HABERİ PAYLAŞ

İkinciyi unutun gitsin!

Haberin Devamı

Erkeklerin sayı peşinde koşmasının sonu gelmiyor. Beyler, cinsellik köprü gibidir. Bir ayağı kadın, diğeri erkektir. Önemli olan iki tarafın da zevk almasıdır. Bu şartları sağlıyorsanız neden aynı gecede ikinci ya da üçüncü ilişkinin derdine düşüyorsunuz?

BÖYLE SORU YOK!

Kaplan gibi hissediyorum

18 yaşındayım, 10 günde bir libido patlaması yaşıyorum. Hangi kızı görsem içimden kaplan gibi saldırmak geliyor. Çaresi var mı?

CEVAP
Genç, canlı, alt dokuları ise, yardım kuyruğunda 9 gün sabırla bekleyen ama 10’uncu gün kaplan genetiğinden kopyalı okurum. Senin sistem 10 günde 1 ya işi kırmak ya da evden çıkmamak istiyor da bu bahaneyi bulmuş gibi. Bizden de onay bekliyor, işi dümenine uydurmayı amaçlıyorsun. Ama bizim dümenimiz çift su verilmiş çelik gibidir, zik zak yapmaz. Çünkü doğrucu Davut’la 7’nci kuşaktan dedemiz kankaydı! 10 günde bir benden raporlusun, koyyastığa başını, aç arabesk müzik. Ya ağlarsın ya da uyur kalırsın.

Cinsellikte kafam karışık
29 yaşında, bekar kızım. Evli arkadaşlarımın bazıları ilişkiden zevk alıyor, bazıları ise acı çekiyormuş. Evlenmeyi düşünüyorum ama bu cinsellik konusu kafamı karıştırıyor.

CEVAP
Sevgili okurum, bu konudaki tedirginliğin yüzde 90’ı ya şanstan ya da zamanla eşinle anlaşarak giderilir. Herkesin eti, bünyesi, psikolojisi farklıdır. Sen bir bakıma hammaddesin. Partner önemlidir. Tanışma, karar vermede bir yere kadar konuyu rayına oturtursun. Geri kalanını da ya kendin çözersin ya da biz uzmanlara bırakırsın. Sen tez elden evlenmenin yollarını ara. Önce erkekte ruha, kültüre ve verdiği elektriğe bakarsın. Güven oluşunca da gerisi kırmızı nokta...

Kızlar görünce vazgeçiyorlar
24 yaşındayım. Penisim epey büyük. İşin başında hevesli olan kızlar görünce benimle olmaktan vazgeçiyor hatta ayrılıyorlar. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP
Aslanım, sen böylesine göz çıkaran, gönül kıran ve iştahı yok eden bir yapıya sahipsin. Ne diyeyim? Yine de aklıma geleni söyleyeyim. Biraz fanatik olacak ama aldırma. Kısaca yani kestirmeden büyük penisler derneği kuracaksın!!!
Bu durumda aldatmaca yoktur. Malı görmeden de üç aşağı beş yukarı alıcılar bulunacaktır. Onlar da ikiye ayrılacak. Kimi kapında sıraya girecek, kimi de öteki mahalleden yolunu değiştirecektir. Ne var ki illa ki biri “Bu tam istediğim” diyecek ve nikahı kıyacaktır.

Kan gelmiyor
23 yaşında kızım. 4 senedir sevgilimle ilişkiye giriyoruz, kan gelmiyor. Doktor kızlık zarının doğumda yırtılacağını söyledi. Acaba kızlık zarım patlamış olabilir mi?

CEVAP
Değerli okurum, esnek yapıya sahip kızlık zarın doğumda yırtılacaktır. Ama şu anda muayenede bile varlığı ile yokluğu belirsiz bir biçimde orada duruyor. Bunlardan sana ne! Senin bir yolun olmalı, o yolda doğru yürümelisin. Sen doğru olursan organların da sana itaat eder.

İkincisinde boşalamıyorum
21 yaşındayım. İlk birleşme ve boşalmada sorun yok. Ama ikincide boşalamıyorum. Ya da çok uzun sürüyor. Neden?

CEVAP
Değerli okurum, ikinci birleşmeyi yapmayıverirsin. Bünyene saygı duy. Yapabilecek fazla bir şey yok. Zaten sorun yok. Hadi bakalım, doğru işinin başına.

Gebe kalır mıyım?
19 yaşında kızım. 2 gün önce erkek arkadaşımla cinsel ilişkiye girdik. Cinsel organımın üstüne boşaldı. Sildik, yıkadık ama yine de hamile kalmaktan korkuyorum. Böyle bir ihtimal var mı?

CEVAP
Sevgili okurum, bir ihtimal olabilir ama zayıf ihtimal. Onu da önlemek için daha dikkatli olmanız, korunma yöntemlerinin bir bölümünü kullanmanız gerekir. Aslında bunları size anneniz ve babanız öğretmeli. Başınıza bir kaza gelmişse daha büyüğüne aday olmayın diye.

Penisim uzar mı?
20 yaşındayım, penisim 12.5 santim. Doktora gittim, bana “Uzar” demedi. Sizce de uzar mı?

CEVAP
Değerli okurum, uzasa ne olacak, uzamasa ne olacak, çünkü normal. Kilon varsa ver.

Boyu yeter mi?
20 yaşındayım, 1.80 boyunda ve 80 kiloyum. Birçok sevgilim oldu ama öpüşmekten ileriye gidemedim. Çekindim çünkü penisim 11 santim. Acaba penisimin boyu yeterli mi?

CEVAP
Değerli okurum, cinsel organının boyu yeterli. Şu anda 2 santim yağ dokusunun içinde gizli. İn 72 kiloya, penisinin 2 santim daha uzun olduğunu göreceksin.

Sertleşme hemen bitiyor
22 yaşındayım. Kız arkadaşımın ve benim cinsel deneyimimiz yok. Sürtünme yoluyla ilişkiye giriyoruz. Sertleşme olsa da hemen bitiyor. Ne yapmalıyım? Acaba bir deneme yapsam mı?

CEVAP
Değerli okurum, nerede ve kiminle cinsel ilişkiye gireceksin? Kızlara dokunma. Genelevde koşullar olumsuz. Dikkat et, uçurumun kıyısındasın. Bana göre sürtünmeyi de uzun süre sürdürme. İstek de ters tepiyor, peniste sorunlar yaşanıyor. Yaşamın her alanında uçlarda oynamayın.

Kızlık zarı bozulur mu?
Üzerimde kıyafetlerim varken sevgilimle öpüşüyorduk. Daha sonra iç çamaşırımda kan gördüm. Kızlık zarı bozulmuş mudur?

CEVAP
Sevgili okurum, bozulmadı yavrum ama sana haber yolladı. Diyor ki “Dikkat et, bir gidersem kan ağlarım, gelmem geri.” Ben tercüme edeyim, ipin ucu senin elinde.

Günde 4 kez boşalıyorum
17 yaşındayım. Günde 4 kere boşalıyorum. Bu durum normal mi? Bir de kız arkadaşlarım benim gibi boşalıyorlar mı?

CEVAP
Değerli okurum, günde 4 kere boşalman anormal. Kızlar erkekler gibi değildir. Yavrum kızlar seni ilgilendirmez. En kısa zamanda sayını indir.

Boşalmam tehlikeli mi?
24 yaşındayım, karım hamile. Cinsel ilişki sırasında içine boşalıp boşalmamak konusunda tereddüt ediyorum. Beni bu konuda aydınlatabilir misiniz?

CEVAP
Değerli okurum, doğuma 1.5 ay kala normal birleşme yapabilirsin. Doğumdan sonra 1.5 ay perhizin var. Ondan sonra bildiğini okursun. Sorun yok.

Biraz kanama oldu
19 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişkiye giriyoruz. İlişkiden sonra bende biraz kanama oluyor. Sizce kızlık zarım bozulmuş olabilir mi?

CEVAP
Sevgili okurum, kızlık zarın bozulmadı, hiç üzülme. Bu tahriş kanamaları yüzünden hepiniz panik halindesiniz. Normal yaşamına devam et.

Uyumak istiyorum
22 yaşındayım. Bir kez ilişkiye girdikten sonra sırtımı dönüp yatıyorum. Sadece bir sefer, eksiksiz ve zevkle yaşıyorum. İkinci kez yapmak istemiyorum. Sizce neden böyle oluyor?

CEVAP
Değerli okurum, bedeninin fizyolojisi, duygularının programlanışı ve biyolojik saatin böyle ayarlanıp böyle kurulmuş. Ne güzel. Öyleyse öyledir, böyleyse böyledir. Sen kendini sorgular, stres yaratırsan performansında psikolojik kayıplar olabilir. Hem işine bak hem mutluluğunu bozma.

GÜNÜN SÖZÜ
Her göz yanılabilir. En az yanılan göz senin gözündür. Eğer hırs önünü perdelememişse. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder