Spor İkisi de kazanmak istiyor

İkisi de kazanmak istiyor

Paylaş
İkisi de kazanmak istiyor

2010 Dünya Kupası B Grubu'nda yarın ilk maçlarını kaybeden iki takım Yunanistan ile Nijerya karşı karşıya gelecek

Gruptaki ilk maçlarını kaybeden iki takımı karşı karşıya getirecek maç, Bloemfontein kentindeki 45 bin seyirci kapasiteli Free State Stadyumu’nda, 17.00’de oynanacak.

Karşılaşmayı Kolombiya’dan Oscar Ruiz Acosta, Abraham Gonzalez ve Humberto Clavijo hakem üçlüsü yönetecek.

MUHTEMEL KADROLAR
Yunanistan (4-3-3):
12-Alexandros Tzorvas, 11-Loukas Vyntra, 2-Giourkas Seitaridis, 15-Vassilis Torosidis, 16-Sotiris Kyrgiakos, 3-Christos Patsatzoglou, 10-Giorgos Karagounis, 21-Kostas Katsouranis, 7-Giorgos Samaras, 14-Dimitris Salpingidis, 17-Fanis Gekas
Teknik Direktör: Otto Rehhagel

Nigeria (4-4-2):
1-Vincent Enyeama, 17-Chidi Odiah, 6-Danny Shittu, 2-Joseph Yobo, 3-Taye Taiwo, 11-Peter Odemwingie, 20-Dickson Etuhu, 15-Haruna Lukman, 14-Sani Kaita, 8-Yakubu Aiyegbeni, 18-Victor Obinna
Teknik Direktör: Lars Lagerback

ODEMWİNGİE BU KEZ İLK 1'DE

Nijerya’nın İsveçli teknik direktörü Lagerback, sol açık konusunda bir tercih yapmak zorunda. Arjantin maçında ilk 11’de çıkan Obasi, erken yorulmuş ve soruna yol açmıştı.

Lagerback’ın, bu mevkide oyuna sonradan giren Odemwingie’yi ilk tercih olarak kullanması bekleniyor.

Arjantin maçında oyuna sonradan giren ve takımın hücum gücüne gözle görülür bir katkı sağlayan Martins’in de ilk 11’de görevlendirilebileceği belirtiliyor.

YUNANİSTAN İLK GOLÜNÜ ATMAK İSTİYOR

Yunanistan, bu maça dünya kupasındaki ilk puanını almak, gol atmak ve kazanmak için çıkacak. Yunan ekibi, 1994’teki ilk dünya kupası macerasında 10 gol yemiş ve hiç gol atamamıştı.

Nijerya, dünya kupalarındaki 4 başarısını da Avrupa takımlarına karşı aldı. Nijerya, 1994’te Bulgaristan ile Yunanistan, 1998’de de İspanya ile Bulgaristan’ı yenmişti.

2

Haberin Devamı