Gündem İkiye bölünen otomobilden sağ çıktılar

İkiye bölünen otomobilden sağ çıktılar

Paylaş
İkiye bölünen otomobilden sağ çıktılar

İkiye bölünen otomobilden sağ çıktılar

Manisa'da, aynı yönde seyreden bir otomobille kamyon çarpıştı. İkiye bölünen otomobilde şans eseri ölen bulunmazken meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı.

Haberin Devamı

Kaza, bugün saat 22.30 sıralarında, İzmir-İstanbul Karayolu Manisa çıkışı Veziroğlu Köyü Kavşağı'nda, meydana geldi. Akhisar'dan Manisa istikametine giden 62 yaşındaki Mehmet Şahin yönetimindeki 45 C 5731 plakalı otomobil ile kontrolsüz bir biçimde şerit değiştirince, aynı istikamette giden 60 yaşındaki Gazi Deniz yönetimindeki 06 Z 9015 plakalı kimyevi madde taşıyan kamyonla çarpıştı.

Çarpışmanın şiddetiyle otomobil ikiye bölünürken, kamyon da yolun kenarındaki şarampole yuvarlandı. Ağır yaralı kamyon şoförü Gazi Deniz'in, kamyonun altında kalmamak için kamyondan atladığı öğrenilirken, ikiye bölünen otomobilde bulunan Kemal, Seher Çam ve Fatma Koluaçık, şans eseri kazadan yara almadan kurtulurken, sürücü Mehmet Şahin ise hafif sıyrıklarla kazayı atlattı.

Haberin Devamı

Kazayı gören çevredekiler, sağlık ve jandarma ekiplerine bilgi verdi. Sağlık ekipleri, yaptıkları ilk müdahalenin ardından ağır yaralı kamyon şoförü Gazi Deniz ve sürücü Şahin'i ambulanslarla Manisa Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.

Kazanın ardından kamyondan dökülen yağ nedeniyle Manisa- Akhisar yolu yaklaşık yarım saat trafiğe kapandı. Yapılan temizlik çalışmasının ardından yol trafiğe açılırken, jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Mehmet Hakkı ÖZBAYIR/MANİSA, (DHA)