Magazin İkizler için 30 bin TL nafaka istedi

İkizler için 30 bin TL nafaka istedi

Paylaş
İkizler için 30 bin TL nafaka istedi

Oyuncu Deniz Uğur birlikteliğini noktaladığı Reha Muhtar'a nafaka davası açtı

Uğur velayeti kendisinde olan Mina Deniz ve Poyraz Deniz'in geleceği için aylık 30 bin lira nafaka bağlanmasını talep etti.

Haberin Devamı

Uğur'un avukatı Ersan Taştekin, İstanbul Aile Mahkemesine sunduğu dilekçede Reha Muhtar'ın 20 temmuz 2010'da ortada hiç bir sebep yokken müvekkilini beraber yaşadıkları evden çıkarttığı belirtildi. HT Magazin'den Özden Atik'in haberine göre; Muhtar'ın daha sonra kanunlara aykırı olarak ikizleri annelerinden almaya çalıştığı ve göstermemek için işlem ve eylemlerde bulunduğu ileri sürülen dilekçede, Deniz Uğur'un çocukları güçlükle geri alabildiği anlatıldı.

Medeni Kanun'a göre evlilik dışı doğan çocukların annede olduğu vurgulanan dilekçede, davalı Reha Muhtar'ın çocukların masrafları ve iaşeleriyle ilgilenmediği, tüm masrafların Deniz Uğur tarafından karşılandığı ifade edildi.

Başvuruda Deniz Uğur'un bin 600 lira kirayla yeni bir ev tuttuğu ve çocuklarıyla yaşam savaşı verdiği belirtilerek, hatırı sayılır zenginlikteki Reha Muhtar'dan çocuklarını geleceği, iyi ve düzgün yetiştirilmesi için her biri 15 bin liradan toplam 30 bin lira tedbir ve iştirak nafakası vermesi istendi.

Haberin Devamı