Türkiye (Son Dakika) İkizlerini öldüren baba intihar etti

İkizlerini öldüren baba intihar etti

Paylaş
İkizlerini öldüren baba intihar etti

Küçükçekmece'de 5 yaşındaki ikiz kızları Elifcan ve Dilara'nın boğazlarını bıçakla keserek öldüren, eşini de ağır yaralayan İhsan Akay yaşamına son verdi

Küçükçekmece'de 5 yaşındaki ikiz kızlarını bıçakla boğazlarını keserek öldürdüğü, eşini de ağır yaralayan İhsan Akay'ın cesedi Küçükçekmece Gölü'nde bulundu.

Haberin Devamı

Sabah, Küçükçekmece Gölü'nde bir ceset olduğunu gören vatandaşlar durumu polise bildirdi. Polis ekiplerinin tekne yardımıyla gölden çıkardığı cesedin, İhsan Akay'a (30) ait olduğu tespit edildi. Yapılan ilk inceleme sonucu Akay'ın intihar ettiği belirtildi.

Vatandaşların ihbarı üzerine dün Küçükçekmece Kanarya Mahallesi Tarak Kuşu Sokak'taki binaya giden polis, 5 yaşındaki ikizler Elifcan ve Dilara Akay'ı evlerinde boğazları kesilmiş halde bulmuştu. Bıçak darbeleriyle ağır yaralanan anne Gülistan Akay, ambulansla hastaneye kaldırılmıştı. İkiz kızlarını öldüren, eşini de yaralayan İhsan Akay'ın ise kaçtığı belirtilmişti.

'BEYNİNDE TÜMÖR VARDI'

Aynı apartmanda yaşayan Nezahat Kaya, İksan Akay’ın böyle bir şey yapabilecek bir insan olmadığını, çok şaşırdıklarını belirterek “Üst komşumuz kendileri çok çok iyi insanlardı. Kendilerine bu şekilde bir şey yapacak bir kocası yoktu. Böyle bir insan değildi. Hanımı, eşinin beyninde tümör gibi bir sorunu olduğunu söylemişti bana. Çok üzgünüz” dedi.

Haberin Devamı

Polisin araştırmasında, yakınları İhsan Akay'ın hastalığı nedeniyle psikolojik sorunlar yaşadığını söyledi.

AA-İHA