Tuncay Hoş İlaç gibi 3 puan
HABERİ PAYLAŞ

İlaç gibi 3 puan

Haberin Devamı

Ligde ‘fetret’ devrini yaşayan Bursaspor; Trabzonspor, Beşiktaş ve Galatasaray’ı hem de rakip sahada yenerek sükse yapan Manisaspor’u devirip üzerindeki ölü toprağını attı. 3 haftadır galibiyete hasret kalan Yeşil-Beyazlı ekibin kazanma arzusu ve hırsının ‘pik yaptığı’ bir maç izledik.
İlk yarıda Timsah’ın enerjik ve diri orta sahası, ikili mücadelelerin çoğunda rakibine üstünlük sağladı. Sahada basmadık yer bırakmayan Turgay’ın 2 kez ofsayt nedeniyle iptal edilen golü, ağların sallanacağının habercisi gibiydi. Nitekim Turgay ilk yarının son bölümünde adeta bilardocu gibi banttan oynayıp topu Ömer Aysan’a çarptırdı ve Bursa arzuladığı gole kavuştu.
[[HAFTAYA]]
Skor avantajını eline geçirdikten sonra öz güveni yerine gelen Timsah, Batalla’nın şık golüyle ilk devre sonunda soyunma odasına 2 farklı üstünlükle girdi. Topun dibine inerek kaleci Recep’in hatasını cezasız bırakmayan Arjantinli’nin gol vuruşu, forvetlere ders verir nitelikteydi. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, ilk 11’i yaparken kağıda ilk olarak Batalla’yı yazması lazım.
Bursaspor’un neredeyse her atağında bu futbolcunun parmağı vardı. İkinci yarıda ayağa paslarla tempoyu istediği gibi ayarlayan Bursaspor yine oyunun tek hakimiydi. Takım savunması prensiplerini iyi yerine getiren Timsah, ofansta da üretken bir görüntü çizdi. Defansın göbeğinde İbrahim ve kaptan Ömer, kusursuza yakın oynarken, etkili gol silahı Makukula’ya ne havadan ne de yerden su verdiler.
Gününde olmayan Murat Erdoğan’ın Portekizli golcüyü besleyememesi de bunda etkendi. Yalnız Ali ve Volkan’ın yokluğunda sağ kanat yine aksadı. Sağ çizgide oynayan genç İsmail’in final paslarında etkisiz kalması, farkın artmasını engelledi.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder