Mine Ayman İletişim açısında çok yoğun bir başlangıç
HABERİ PAYLAŞ

İletişim açısında çok yoğun bir başlangıç

Haberin Devamı

Merhaba, haftaya Ay’ın İkizler burcundaki etkisi ile birlikte iletişim açısında çok yoğun bir başlangıç yapabiliriz. Beklediğiniz haberlerin geleceği keyifli bir hafta yaşamanızı diliyorum.

18 Kasım Pazartesi & 19 Kasım Salı; Ay İkizler burcunda ilerlemeye başlayacak ve iletişim dünyamız hız kazanacak. Burcu ya da yükseleni İkizler, Terazi ve Kova olanlar kendilerini çok daha şanslı hissedebilirler. Ay İkizler burcundayken çok fazla konuşma gerçekleşebilir ve birçok bilgi sizi aynı anda ulaşabilir. Kafa karışıklıklarının ve kararsızlıkların yaşanabileceği bugün, değişken bir ruh hali içince olabilir ve çevremizdeki insanları şaşırtabiliriz! Yalan ve dedikoduya çok fazla dikkat etmemiz gereken bugün, gereksiz bilgi kirliliğinden de korunmamız faydalı olacaktır! Ellerimiz çok becerikli ve hızlı olacağı için birçok işi hızlı bir şekilde yapabilir, yeni bir hobiye başlayabilir veya yazarak kendimizi en iyi şekilde ifade edebiliriz.

Ay İkizler’deyken dikkat edilecek durumlar;

*Kararsızlık.
*Gevezelik.
*Dedikodu.
*Yalancılık.

Bu hafta Pazartesi ve Salı günleri “turuncu” rengini bir şekilde hayatınıza sokmaya çalışın. Ay İkizler’deyken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu rengi kullanmamız bize enerji ve çekicilik verecektir.

19 Kasım Çarşamba, 20 Kasım Perşembe & 21 Kasım Cuma; Ay Yengeç burcunda seyrine devam edecek, burcu ya da yükseleni Yengeç, Akrep ve Balık olanlar kendilerini daha güçlü hissedebilirler. Ay Yengeç burcundayken özellikle kadınlarla ilgili konular daha ön planda olur ve hayatımızdaki kadınlarla özellikle annemizle daha fazla ilgilenmemiz gerekebilir. Ev hayatımızı düzenlemek, taşınmak ve dekorasyonla ilgili değişiklikler yapmak için de oldukça uygun günlerdeyiz. Duygusal açıdan hassas olabilir, değişken bir ruh hali içinde sürekli karar değiştirebiliriz. Huzura çok fazla ihtiyacımız olabilir, bu yüzden sevdiklerimizin yanında ve güvenli ortamlarda olmayı tercih etmeliyiz. Sağlığımız da hassas olabilir, özellikle göğüs ağrılarına ve mide rahatsızlıklarına karşı dikkatli olmalıyız. Cuma günü saat 05:36 itibariyle Güneş Yay burcunda ilerlemeye başlayacak ve burcu ya da yükseleni Yay olanların zamanı başlamış olacak. Bu dönemde, eğitim hayatımıza daha fazla önem verebilir ve yeni bilgiler öğrenebiliriz, ayrıca seyahate çıkmak ve yeni yerler keşfetmek için de uygun günlerde olacağız.

Ay Yengeç’teyken dikkat edilecek durumlar;

*Aşırı duygusallık ve alınganlık.
*İçe kapanıklık.
*Moralsizlik ve huzursuzluk.
*Midede yanma ve hazımsızlık.

Bu hafta Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri “turuncu”, “sarı” ya da “beyaz” renklerini bir şekilde hayatınıza sokmaya çalışın. Ay Yengeç’teyken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu rengi kullanmamız bize enerji ve çekicilik verecektir.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder