Gündem İlginç telefon borcu!

İlginç telefon borcu!

Paylaş
İlginç telefon borcu!

Rize'nin İkizdere İlçesi'nde yaşayan kişiye son 10 yıldır hiç bulunmadığı İstanbul'da, adına alınmış telefon hattının borcu nedeniyle icra yazısı geldi

İkizdere İlçesi'nin Ilıca Köyü'nde yaşayan ve inşaatlarda işçi olarak çalışan Celal Balcı, bir süre önce kendisine posta yoluyla gelen yazıyla İstanbul’un Zeytinburnu'ndaki bir iş yerine kendisi üzerine telefon hattı alındığını, bu hattın borcunun ödenmemesi nedeniyle hakkında icra takibi başlatıldığını öğrendiğini söyledi.

Son 10 yıldır İstanbul’a hiç gitmediğini, önceki yıllarda gittiği kentte iş yeri açmadığını ve adına telefon hattı almadığını ifade eden Balcı, "Telefon hattının alındığı adresi de bilmiyorum. Kim olduğunu bilmediğim birisi ve birileri, nüfus bilgilerime ulaşarak iş yerlerine benim adıma telefon hattı almışlar. Nüfus cüzdanımı kaybetmedim, kimseye de vermedim. Ama nasıl olmuşsa kimlik bilgilerime ulaşılmış" dedi.

Balcı, gelen icra yazısında nüfus bilgilerinin hepsinin doğru olduğunu, ancak imzanın kendisine ait olmadığını da sözlerine ekledi.