Siyaset 'İlişki yorgunluğuna bağlamak yanlış olur'
Paylaş
'İlişki yorgunluğuna bağlamak yanlış olur'

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın Başbakan Erdoğan'a yönelik açıklamalarını değerlendirdi. Yıldız bunu bir ilişki yorgunluğuna bağlamanın yanlış olacağını söyledi

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Kale İçi Temel Atma Töreni öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Öğrenci evleri tartışmasına ilişkin açıklama yapan Yıldız, "Polis gelecek, evin kapısından girecek, 'kim burada nasıl yaşıyor, evrakınızı gösterin' diyecek. Böyle bir konu yok arkadaşlar. Bu, işi sulandırmak anlamına gelir" dedi.

Bakan Yıldız, Arınç'ın Başbakan Erdoğan'a yönelik açıklamalarını da şu şekilde değerlendirdi: "Bülent ağabeyimiz, uzun yıllardan bu yana hem partimize hem davamıza büyük hizmetler vermiş birisidir. Tabii ki bir kısım farklı görüşler olabilir. Her konuda aynı şeyler düşünülemeyebilir ama bunu bir ilişki yorgunluğuna bağlamayı, özellikle bazı basın mensuplarının üzerine atladığı bir konu olarak görmeyi çok doğru bulmuyorum."

Bakan Yıldız sözlerini şöyle sürdürdü: "Basın yoluyla değil kendi aramızda, aile içinde yapılan toplantılarda bunlar mutlaka konuşulacaktır ama buradan muhalefetin bir fırsat oluşturmaya çalışmasını siyaseten hiç doğru bulmam."

Haberin Devamı