Sabanur Kıraç İlişkinizi kurtaracak 7 yatak odası alışkanlığı
HABERİ PAYLAŞ

İlişkinizi kurtaracak 7 yatak odası alışkanlığı

Haberin Devamı

Seks, mutlu ve sağlıklı bir ilişkinin temelidir. Yatak odasında mutlu olmayan bir çift uzun süre tatmin edici bir ilişki yaşayamaz. Taraflardan biri eninde sonunda ya başkalarına gitmeye ya da partnerinden soğumaya başlar. Eğer ilişkinizin iyi gitmeye devam etmesini ya da eskisi gibi heyecanlı ve tutkulu olmasını istiyorsanız yapmanız gereken şey yatak odanızda bazı değişikliklere gitmek. İşte size mutlu çiftlerin yatak odası alışkanlıklarından bazıları...

1- TELEFONLARI SESSİZE ALIN

Cep telefonu aşkı öldürüyor diye boşuna demiyorlar. Cep telefonunuzla ilgilendiğiniz kadar sevgilinizle ilgilenseniz, ona dokunduğunuz kadar sevgilinize dokunsanız sonsuz mutluluğu yakalarsınız. Üstelik tam sevişmeye başlarken çalan telefon, yanıp sönen mesajlar ya da mailler sizi beklediğiniz mutlu sondan uzak tutabilir. Bu yüzden eğer ilişkinizi kurtarmaya yatak odasından başlayacaksanız ilk yapmanız gereken cep telefonlarını odadan uzak tutmak olacak.

2- TELEVİZYONU SALONA TAŞIYIN

Yatak odasından son ihtiyacınız olan şey televizyon. Çünkü o televizyonda porno izlemediğiniz sürece yapacağı tek şey dikkatinizi dağıtmak, uykunuzu getirmek ve seksi ertelemek olacaktır. Yatak odasında gerçekten bir televizyona gerek var mı iyi düşünün. Ona ayırdığınız zamanı partnerinize ayırmayı deneyin ve aradaki farkın zevkini doruklarda yaşın.

3- YATAĞA AYNI ANDA GİRİN

Yatağa önce giden uyur. Uyuyan birini uyandırıp sevişmeye ikna etmek de çoğu zaman çok zordur. Uyku genelde daha tatlı gelir. Bu nedenle yatağa aynı anda ve uyanık olarak girerseniz sevişme ihtimaliniz artar. Sağlıklı seks de ilişkinizi ayakta tutar.

4- BİRBİRİNİZİ ÖPÜP SARILIN

Sevişmeye tensel temas olmadan başlayamayacağınıza göre sevgilinizi öpüp, ona dokunmayı alışkanlık haline getirmek size avantajlı bir başlangıç sağlayacaktır. Başlamak bir işi bitirmenin yarısıdır diye boşuna da demiyorlar.

5- YATAĞA ÇIPLAK GİRİN

Çıplaklığınızla barışmak seks hayatınız için her daim iyi gelecek bir alışkanlıktır. Özellikle soğuk havalarda iki çıplak tenin birbirini ısıtmaya çalışması kadar seksi bir şey olamaz. Unutmayın eğer sonu sevişmeye gitmezse zatürreye gidebilir. O yüzden bir an önce harekete geçmeyi deneyin.

6- FAZLA RAHATA ALIŞMAYIN

Sevgilinizi ev arkadaşınız olarak görmeyin. Onun yanında gerektiğinden fazla rahat davranmayın. Eski yırtık pırtık pijamalarınızı giyip ossura ossura uyumayı filan da aklınızdan geçirmeyin. Hem ilişkinize hem sevgilinize saygınız olsun. Sizi istemesini, arzulamasını sağlayacak hareketlerde bulunun.

7- YATAĞA STRES GETİRMEYİN

Küs ya da kavgalı yatağa girmeyin. Eve iş stresinizi ya da aile dramanızı getirdiyseniz onları yatak odasının dışında bırakın. Yatağa girdiğinizde gerginlik ya da stres içeren konuları açmayın. Sevgilinizle şanslı bir gece geçirmek istiyorsanız moral bozucu mevzulardan uzak durun.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder