Mehmet Coşkundeniz İlişkinizin evliliğe gittiğini gösteren 10 işaret
HABERİ PAYLAŞ

İlişkinizin evliliğe gittiğini gösteren 10 işaret

Haberin Devamı

Bir süredir berabersiniz ama ilişkinizin evliliğe doğru gidip gitmediğini merak ediyorsunuz. Henüz size evlenme teklif etmiş olmasa da, bazı davranışları buna niyetinin olduğunu gösterir. İşte, ilişkinizin evliliğe doğru gittiğini gösteren ipuçları...

1 - ORTAK PAYLAŞIM ARTMIŞTIR: Sizinle fazla zaman geçiriyordur. Birlikte yapmaktan hoşlandığınız şeyleri yapmak için çaba gösteriyordur. Çünkü paylaşımınız arttıkça sizin ona yakınlaşacağını biliyordur. Sizi mutlu etmek için var gücüyle uğraşıyordur.

2 - FLÖRTTEN KAÇINMIYORDUR: Küçük hediyeler, aşk mesajları... Aşkın en güzel yanının ‘baştan çıkarma oyunu’ olduğunu bilir. Bu oyunu ne kadar uzun tutarsanız ilişkinizin o derece sağlam olacağının farkındadır. Size verdiği önemi göstermenin en güzel yolunun flört olduğunun bilincindedir. Bu yüzden sokakta el ele yürümek, bir bankta oturup denizi seyretmek gibi romantik unsurları hiç eksik etmez.

3- İŞKOLİKLİĞİ BİTMİŞTİR: İş hayatımızın önemli kısmını kapsıyor. İlişkinin başında işini hayatının en önemli unsuru gören sevgiliniz artık önceliği size vermişse, bu evlilik için önemli bir göstergedir. Hele hele sevgiliniz, sizinle bir yere gidebilmek için önemli işlerini erteliyorsa tamamdır bu iş.

4 - İNTERNETTE DAHA DİKKATLİDİR: Sevgilinizin de sosyal medya hesapları var elbette. Bu hesaplarda birlikte çektirdiğiniz fotoğrafları paylaşıyordur. Takip ettiği kişileri dikkatli seçiyor, sizin rahatsızlıklarınızı göz önünde bulunduruyordur. Bir de bilgisayar oyunları var. O oyunları oynamak yerine sizi tercih ediyorsa, öncelik artık sizsiniz.

5 - SİZİ GÖSTERMEKTEN ÇEKİNMİYORDUR: Arkadaşlarıyla, ailesiyle sizi tanıştırmıştır. Sizinle sosyal ortamlarda birlikte olmaktan çekinmiyordur. Ayrı ayrı arkadaşlarınızla buluştuğunuzda sizi arayıp “Keşke sen de olsaydın” diyordur. Bu tür buluşmalardan sonra bir araya geldiğinizde olanı biteni size heyecanla anlatıyordur. Başkalarının sizin hakkınızdaki övgü dolu sözlerini size mutlaka iletiyordur.

6 - TARTIŞMALARI UZATMIYORDUR: Hiç tartışmamak mümkün değil elbette. Tartışırken yumuşak tavırlarla olayı çözmeye çalışıyordur. Haklıyı, haksızı aramak yerine sorunun çözümüne odaklanıyordur. Bir hatası varsa özür dilemekten çekinmiyordur. Çünkü sizi seviyordur.

7 - ELEŞTİRİLERİ HEP YAPICIDIR: Sevgiliniz bazı davranışlarınızı beğenmiyor olabilir. Ama sizinle evlenmeyi düşünen sevgili, bu eleştirilerde yapıcı olur. Kendinize güveninizi zedeleyecek şekilde, hakaret edercesine değil, “Sevgilim, şu durumda şöyle davransan sanki daha iyi olacak” gibi yapıcı cümlelerle konuşur. Arkadaşlarınızla aynı ortamdayken asla size eleştiri yöneltmez.

8 - GELECEKLE İLGİLİ PLAN YAPIYORDUR: Evlenme teklif etmiş olmasa da, “Biz evlensek nasıl birer eş oluruz?” gibi sorularla bu durumu size çaktırıyordur. Çocuklardan hoşlanıp hoşlanmadığını, bir hayvan besleyip beslemek istemediğini söylüyordur. Nerede yaşamak istediğinize dair sorular soruyor ve kendisinin istekleriyle ortak bir nokta bulmaya çalışıyordur.

9 - SORUNLARINI ANLATIYORDUR: İşte, okulda, ailede yaşadığı sorunları size anlatması ve akıl danışması, sizi artık sadece bir sevgili değil ‘hayat arkadaşı’ adayı olarak gördüğünü gösterir. Çünkü insanlar, bu tür sorunları genellikle hayatlarında en önemli gördükleri kişiye anlatır.

10 - MANTIK VE AŞK BİR ARADA: Aşk önemli ama evliliği yürütmek için aşk yetmiyor. Zaten evlilik kararı da aşkın doruğundayken değil, hormonları biraz yatıştıktan sonra alınmalı. O sizi gönlüne kabul ettirmiştir. Evlenmeye niyetliyse mantığına da kabul ettirecektir. Sizinle bir yandan flört edip bir yandan da akılla çözülecek konulardan söz ediyorsa bilin ki hem gönlüne hem mantığına uygun hale gelmişsinizdir.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder