Dr. Haydar Dümen İlişkiye ısındıkça...
HABERİ PAYLAŞ

İlişkiye ısındıkça...

Haberin Devamı

Orgazmı kendinize dert edip durmadan onu düşünürseniz cinsel yaşamınız daha da zorlaşır. Bu konuda sabırlı olmak, her şeyi zamana bırakmak gerekiyor. Çünkü zaman içinde ilişkiye ısınan, cinselliği sevmeye başlayan kadın kolaylıkla orgazmı tadabiliyor. Burada eşin destek vermesi ve fantezileri kullanmak da çok önemli...

BÖYLE SORU YOK!

Yakında şap kullanacağım

21 yaşındayım, kız arkadaşım da 21 yaşında. İkimiz de spor muhabiriyiz. Telefonda hep spordan konuştuğumuz halde penisimden hep sıvı geliyor. Şap kullanacağım, ne dersiniz?

CEVAP

Değerli okurum, tahrik tahrik, organ kanla bir doluyor, bir boşalıyor. Ama rahatlayamıyor. Tıpkı mide gibi. Önünde yemek, yiyemiyorsun. Ama hep yemeği hayal ediyorsun. Mide açıyor kapıları, bekliyor lokmaları...

Gelen yok, geleceği de belli değil. Mide asitle doldu. Asit bu, girdiği yeri yakar. Sonunda mide bu, et ve damar. Tıpkı onun gibi senin sorunun da organdaki kanın tazyiki. Şapın sana yararı yok. Telefon iştah kapını azalt.

Hayale koşma, organı yalancı mamaya alıştırma. Günün birinde gerçeğini unutur, hayaline konsantre olur. Benden bu kadar, sen bilirsin. İşin sonu bu, kapat artık şu telefonu.

Artık ilişkiden soğudum

19 yaşındayım, kız arkadaşım öyle istekli ki sürekli ilişkiye giriyoruz. Artık soğumaya başladım, ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, bu yemek pişmiş. Eğer ateşten indirmezsen ya tencerinin dibi tutacak ya da yemeğin suyu kaçacak. Zamanla önce istek, sonra yemeğin tadı da azalacak. Bu yaşta bu gayret, hayret ki ne hayret! Önünüzde yol uzun. Nice kızlar, kadınlar koşuyorlar dolu dizgin.

Önce hayatın zorluklarını yenecekler, sonra yaşamda ve sistemde ödüllenecekler. İkisinin arasında insanlık, gelişim, etik ve de ekonomik köprüler var. İlk başta bunlardan geçilecek ve sonra hayatla yüzleşilecek. Seninkisi sıradan bir olay. Beynin sekse yoğunlaşmış, ruhun da bundan yorulmuş. Sıra organa gelmiş. Kızı gönder evine, sen de dön işine gücüne.

Kızın vajinasına baktım, zarı yoktu

19 yaşındayım, 18 yaşında bir kız arkadaşım var. Bakire olduğunu söylüyor. Vajinasına baktım, duvar gibi kapalı bir şey gördüm. İnternetteki zar resimleriyle örtüşmüyor. Yardım eder misiniz?

CEVAP

Merhaba, değerli, geleceğin adayı meslektaşım, merhaba ey araştırmacı ve soruşturmacı okurum, belki de yukarıdaki sıfatı taşıyan bir gazeteci olacaksın. Kızlık zarlarının internette olduğunu ilk kez senden duyuyorum. Bir de ben bakayım. Bu bilim alanını, sahipsiz köyde dolaşanlar gibi, sorumsuzlara bırakmayalım.

Ahkam kesip sizlerle, kızlarımızla özellikle cinsellikle ve evlilikle oynatmayalım. Yani sen delikanlı, kimsin, nesin ayrı. Bu işten ne anlarsın o da ayrı. Ancak önemli bir nokta daha var; oradaki resimlere uymayan zarlar da olabilir.

Bu iş yani kızların erdemi, böylesine ayaklara ve bilgisizlere mi kaldı? Neyse, kızı hırpalama. Sordun, söyledim. Olmasaydı bakire açar mıydı kapısını senin gibi aklı fakire?

Yanma hissediyorum

Hayat kadınıyla birlikte oldum. O günden sonra cinsel organımda yanma olmaya başladı. Ne olur yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, derhal bir laboratvuarda idrar ve meni testleri yaptır. Bunun için de bir üroloji uzmanının kapısından geçeceksin.

İlişkiye girmemiş ama kan gelmedi

Sevgilimle 5-6 defa kadar ilişkiye girdik. Ama hiçbirinde kızdan kan gelmedi. Sevgilim ısrarla daha önce kimseyle ilişkiye girmediğini söylüyor. Kızlık zarı başka bir şeyden dolayı bozulmuş olabilir mi?

CEVAP

Değerli okurum, bu gizem kızın kendi dünyasının içinde. Bakmadan, görmeden bir şey diyemeyiz. Ama sadece genelleme yaparız. Yüzde 25 kızda kanama olmuyor, esnektir deriz, defteri kapatırız.

Gebelik ihtimali varmış

18 yaşındayım. Geçenlerde kız arkadaşımla ilişkiye girdik ilk defa prezervatif kullanmadım. Dışarı boşalmama rağmen korkuyorum. 1-2 damla meni aksa gebelik ihtimali var diyorlar. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, vallahi yeminle söylüyorum inan diye, ihtimal vermiyorum. Gerisini organizmayla siz bilirsiniz.

Cinsel organımda et beni var

Cinsel organımın sol yanının orta kısmında bir et beni var. Bir türlü kimseye anlatmadım. Nişanlım fark etti, tedirgin oldu. Ne yapmalıyım? RUMUZ: TEDİRGİN

CEVAP

Değerli okurum, kesinlikle korkulacak bir şey değil. Alınacak bir şey ama ona da bir cerrah karar verir.

Gebe miyim?

3 ay önce sevgilimle sürtünme yoluyla ilişkiye girdik, cinsel organıma boşaldı. Adetlerim düzenli ama karnım şişmeye ve aş ermeye başladım. Hamile kalmış olabilir miyim?

CEVAP

Sevgili okurum, hamile değilsin. Psikolojik. Kuşkuların seni bu yöne itiyor. Sanki yalancı hamileymiş gibi sendrom yaşıyorsun.

İlaç kullansam orgazm olur muyum?

24 yaşında kızım. Sevgilimle sık sık birlikte oluyoruz. Canım acımıyor ama zevk de almıyorum. Hiç orgazm olmadım. Sadece rüyalarımda yaşıyorum. Sizce cinsel gücü artırıcı ilaçlar kullanmalı mıyım?

CEVAP

Sevgili okurum, orgazm potansiyeline sahipsin. Ama pratik zayıf. Bu olayın özü, sözü bu. İleride alışacaksın. Özellikle güvenli ortamda, sevdiğin bir erkekle hem bedensel hem ruhsal uyum sağlarsan istediklerin olacak. Şimdilik iyi haberler bunlar. Gerisi biraz karışık. Onları da siz çözersiniz. Yani bu ilişki nereye kadar gidecek?

Cinsel organım yüzünden kızlar benden kaçıyor

20 yaşındayım. Penisim çok büyük. Kız arkadaşlarım benimle ilişkiye girmek istemiyor, ürküyorlar. Kendimi çok kötü hissediyorum. Ne olur yardım edin.

CEVAP

Sevgili okurum, büyük penis ameliyatla küçültülmediğine göre iş sana ve tekniğe kaldı. Senin davranışlarında ve kızlarla ilişkinde de idareli bir irade şart. Benim de bir ricam var. Korkutup ürkütme. Bazen bu korku iğrenmeye de neden olabiliyor. O zaman o genç kızların halini düşün. Evlendiğinde eşine, kocasına sıcaklık duymazsa vallahi bu işte senin payın olur. Bence bu sorumlulukları da göz önüne al.

Eşim usta ama orgazm olamıyorum

20 yaşındayım ve 3 haftalık evliyim. Eşim bu konuda usta olduğu halde ilişkiden hiç zevk almıyorum. Bu durum eşimi ve beni çok üzüyor. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Sevgili okurum, dünyadaki bütün kadınların yarısı senin gibi. Önünüzde en az 50 yılınız var. Zaman içinde pek çok şeyi öğreneceksin. Fantezileri ve alternatifleri kullanarak tekniğinizi geliştirerek duygularınızı romantikleştirerek elbette bir aşama kaydeceksiniz. Şimdilik kendini yormadan ve yargılamadan yola devam.

İlişkimiz çok kısa sürüyor

3 yıldır evliyim. Eşimle ilişkim çok kısa sürüyor. O benden önce orgazm oluyor ve devamını istemiyor. Bu beni rahatsız ediyor.

CEVAP

Değerli okurum, eşinin uzmana gitmesi ve tedavi olması gerekiyor. Aksi taktirde bu hayat boyu sürer. İkinizi de tedirgin eder.

Penisim çok küçük

21 yaşındayım. Penisim 9 santim. Kilom 83. Evlendiğinde eşimle sorun yaşar mıyım?

CEVAP

Değerli okurum, hele bir 10 kilo ver. Penis biraz daha ortaya çıksın. Tam boyunu öğrenelim. Gereken yardım yapılacaktır. Ancak evliliğine engel değil.

GÜNÜN SÖZÜ
Söz almak işimize gelir de söz vermek kolay işimize gelmez. Ama sonuçta ikisi de aynı kapıya çıkar.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder