Spor İlk 11'ler belli oldu

İlk 11'ler belli oldu

Paylaş
İlk 11'ler belli oldu

Spor Toto Süper Lig'in 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe, Başkent temsilcisi Gençlerb irliği'ni konuk ediyor. Bu kritik mücadelede Cünet Çakır düdük çalacak

İŞTE 11'LER;

FENERBAHÇE
: Volkan, Gökhan, Egemen, Bekir, Caner, Kuyt, Mehmet Topal, Emre, Alper, Sow, Emenike
GENÇLERBİRLİĞİ: Ramazan, Hakan, Kulusic, Gosso, Uğur, Petrovic, Doğa, Radzku, Zec, Jimmy, Stancu

KADIN VE ÇOCUKLAR TRİBÜNDE

Spor Toto Süper Lig'de sahasında Gençlerbirliği ile karşılaşacak lider Fenerbahçe, şampiyonluk yarışında evinde puan kaybetmek istemiyor. Sarı-lacivertliler, cezası nedeniyle sadece kadınlar ile 12 yaş ve altı çocukların tribünden izleyebileceği karşılaşmada rakibini yenerek, sahadan 3 puanla ayrılmayı hedefliyor. Ligde oynadığı son 4 deplasmanda 3 yenilgi, 1 beraberlik alarak 10 puan yitiren Fenerbahçe, bir yılı aşkın süredir ligde maç kaybetmediği Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Gençlerbirliği'ni mağlup etmeyi amaçlıyor.


SOW, EGEMEN VE EMRE DÖNDÜ


Fenerbahçe'de sakatlığı geçen Sow ile kart cezaları sona eren Emre Belözoğlu ve Egemen Korkmaz, Gençlerbirliği maçında forma giyebilecek. Sakatlıkları devam eden ve takımdan ayrı çalışan Webo, Alves ve Serdar Kesimal ile Elazığspor maçında kırmızı kart gören ve 2 maç ceza alan Cristian, Gençlerbirliği maçının kadrosunda yer alamayacak.


DÖRT OYUNCU CEZA SINIRINDA


Fenerbahçe'de Gençlerbirliği maçı öncesinde üçer sarı kartı bulunan dört futbolcu, sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Egemen Korkmaz, Kuyt, Mehmet Topal ve Emenike maçta birer sarı kart görmeleri durumunda, 24. haftada deplasmanda oynayacakları Trabzonspor maçında forma giyemeyecek.

F.BAHÇE 1 YIL 24 GÜNDÜR EVİNDE MAÇ KAYBETMİYOR

Spor Toto Süper Lig'de sahasında Gençlerbirliği ile karşılaşacak lider Fenerbahçe, Kadıköy'de 1 yıl 24 gündür maç kaybetmiyor. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda ligde son yenilgisini geçen sezonun 20. haftasında, 3 Şubat 2013'te Sivasspor karşısında (2-1) alan sarı-lacivertli ekip, bu karşılaşmanın ardından oynadığı 17 maçta 15 galibiyet, 2 beraberlik elde etti. Fenerbahçe, Kadıköy'deki yenilmezlik serisinde attığı 45 gole karşılık kalesinde 13 gol gördü.


GENÇLERBİRLİĞİ İLE 82. RANDEVU

Fenerbahçe ile Gençlerbirliği, yapacakları maçla ligde 82. kez karşı karşıya gelecek. Lig tarihinde bugüne dek 81 kez karşılaşan iki ekipten, sarı-lacivertliler 38, kırmızı-siyahlılar 14 kez kazandı. Taraflar arasında zorlu mücadelelere sahne olan maçların 29'unda ise eşitlik bozulmadı. Fenerbahçe'nin attığı 140 gole, Gençlerbirliği 86 golle karşılık verdi. Sezonun ilk yarısında Ankara'da yapılan maçı Fenerbahçe 1-0 kazandı. Fenerbahçe, Gençlerbirliği'ne karşı son yıllarda lig maçlarında genelde başarılı sonuçlar aldı. Başkent temsilcisi önünde 2000-2001 sezonunun ilk yarısında Ankara'da 3-1'lik skorla yenilen Fenerbahçe, daha sonraki 26 lig maçından sadece 2'sini yitirdi.

Haberin Devamı