Yaşam İlk hafta tüm stokları tükendi

İlk hafta tüm stokları tükendi

Paylaş
İlk hafta tüm stokları tükendi

Finlandiyalı cep telefonu devi Nokia'nın amiral gemisi Lumia 920, geçtiğimiz hafta satışa sunulduğu tüm ülkelerde tükendi

Nokia Lumia 920, dördüncü çeyreğe çok hızlı girdi. Windows 8 işletim sistemi kullanan akıllı telefon, geçtiğimiz hafta Pazartesi günü piyasaya sürüldüğü tüm ülkelerde tüketicilerin çok büyük ilgisiyle karşılaştı. ABD, Almanya, Avustralya ve Birleşik Arap Emirlikleri’ndeki (BAE) cep telefonu operatörleri, stoklarının ilk haftada tükendiğini belirtti.

Haberin Devamı

Almanya’nın teknoloji sitesi WMPowersuser, Lumia 920 almak isteyenlerin bir haftanın sonunda hangi mağazaya giderse gitsin eli boş döndüğünü belirtirken, online perakende devi Amazon’un Almanya’daki sitesi stokların tükendiğini belirtti. Almanya’nın bir diğer online perakende sitesi GetGoods da ellerinde hiç Lumia 920 kalmadığını, talebin çok yüksek olduğunu ifade etti.

BİR TEK ALMANYA DEĞİL

Avustralya’nın en büyük telekomünikasyon şirketlerinden Telstra, bir haftadan kısa bir süre içinde Lumia 920 için yapılan tüm ön siparişlerin tükendiğini açıkladı.

SmartCompany sitesi, Telstra’nın deniz aşırı talebin çok fazla olmasından dolayı, Avustralya’daki talebi karşılayacak ek nakliyatı yapmakta zorlandığını belirtmişti.

Haberin Devamı

ntvmsnbc