Magazin İlk işi spermleri korumak oldu

İlk işi spermleri korumak oldu

Paylaş
İlk işi spermleri korumak oldu

Geçtiğimiz gün uzun bir süredir birlikte olduğu sevgilisi Robbie Williams ile evlenen Türk aktris Ayda Field evlenir evlenmez spermleri zarar görmesin diye Williams'a sigarayı bıraktırdı

Robbie Williams (36) ile uzun süredir birlikte olduğu Türk aktris Ayda Field (31), İngiliz şarkıcının ABD’nin Los Angeles kentindeki 10 milyon dolarlık malikânesinde yapılan ufak bir törenle evlendi.

Haberin Devamı

Bahçedeki törende çiftin ailesi ve çok yakın dostları yer aldı. Törene ABD doğumlu Ayda’nın Türk babası reklamcı Haldun Evecan katılmadı. Ayda’nın annesi Gwen ile erkek kardeşi Dylan ise törendeydi.

ÇOCUK İSTİYORLAR

İngiliz News of the World Gazetesi’nin haberine göre, hemen çocuk sahibi olmak isteyen Field, Robbie Williams’a “spermleri zarar görmesin diye” sigarayı yasaklattı.

Williams da evlilik hediyesi olarak eşine sigarayı tamamen bırakma ve ‘gizli bile olsa içmeme’ sözü verdi. Field, daha önce de Williams’la birlikte yaşadığı malikânenin içinde sigara içme yasağı getirmişti.

Günde 3 paket sigara içen Robbie Williams, sigarayı bırakmak kendisi için çok zor olsa da, sevdiği kadın için bunu yapmaya değer olduğunu açıkladı.

Haberin Devamı

EVLİLİK SÖZLEŞMESİ VAR

Geçtiğimiz günlerde Ayda Field’in, bu konuda ağır davranan Williams’a iki hafta önce “Ya hemen evleniriz ya da asla” dediği iddia edildi. Evlilik töreninin bu yüzden aceleye getirildiği, yurtdışından çok sayıda konuğun törene katılamadığı belirtildi.

Williams’ın babası Pete Conway, törenin yapıldığı evin önünde basına yaptığı açıklamada, “Sonunda Rob çok mutlu. Bir babanın çocuğunu görmek istediği kadar mutlu. Onu hayatımda hiç bu kadar mutlu görmemiştim. Ayda gerçekten de çok güzel ve sevecen biri. Birbirlerine çok yakışıyorlar” dedi.

Evlilik sözleşmesi yapan çift, önümüzdeki yıl evlenmeye karar vermişti. Ancak 15 ay beklemenin “araya soğukluk getireceğini” düşünen Ayda’nın evlilik tarihini öne çektiği iddia edildi. Yeşillikler içindeki malikânede yapılan törenin çok eğlenceli geçtiği belirtildi. Çiftin komşuları arasında Jack Nicholson ve Warren Beatty gibi ünlü isimler var.