Spor İlk kez derbi heyecanı tadacaklar

İlk kez derbi heyecanı tadacaklar

Paylaş
İlk kez derbi heyecanı tadacaklar

Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki derbi maçta iki takımda da bazı oyuncular, formalarını giydikleri takımlarda ilk kez derbi heyecanı yaşayacak

Fenerbahçe’de, ilk yarıdaki derbide forma şansı bulamayan yeni transfer Serkan Kırıntılı ile genç oyuncular Fehmi Mert Günok, Mahmut Ertuğrul Taşkıran, Okan Alkan, Hasan Erbey ve Recep Berk Elitez, sarı-lacivertli formayla daha önce Galatasaray’a karşı maç oynamadı.

Galatasaray’da ise ilk yarıdaki derbide oynama şansı bulamayan yeni transferlerden Emiliano Insua ve Çağlar Birinci ile devre arasında takıma katılan eski Fenerbahçeli Kazım Kazım, Robinson Zapata, Yekta Kurtuluş, Juan Emmanuel Culio ve Bogdan Stancu, Fenerbahçe’ye karşı ilk kez sarı-kırmızılı formayla oynama şansı arayacak.

Yarınki derbi özellikle milli futbolcu Kazım için ayrı bir önem taşıyor. Sezonun ilk yarısında Fenerbahçe’nin kadrosunda yer alan ve Galatasaray derbisinde son 17 dakika oynayan Kazım, devre arası transfer olduğu Galatasaray’da görev verilmesi halinde yeni takımının formasıyla yer alacak.

Haberin Devamı