Gündem İlk talihli çok 'panik' yapmış

İlk talihli çok 'panik' yapmış

Paylaş
İlk talihli çok 'panik' yapmış

Yılbaşı piyangosu talihlilerinden biri, Ankara Yenimahalle'de oturan, iki çocuklu bir esnaf çıktı

Milli Piyango’nun yılbaşı çekilişinde büyük ikramiyeyi kazanan 4 talihlinin ilki, ortaya çıktı. Talihlinin, Ankara Yenimahalle’de oturan, iki çocuklu bir esnaf olduğu belirtildi. Talihli adına bileti, Şekerbank Merkez Şube’de yönetmen olarak görev yapan Gökhan Koç aldı. Koç’a ikramiye çekini, Milli Piyango İdaresi Genel Müdürü Recep Biçer teslim etti.

Genel Müdür Biçer, talihlinin aldığı ikramiyeyi iyi işlerde kullanmasını dilediğini belirtti. Bankacı Koç da gazetecilerin soruları üzerine, talihlinin evli ve iki çocuk babası, 50 yaşlarında olduğunu ve Yenimahalle’de oturduğunu söyledi.

'PANİK HALDE GELDİ, YARDIM İSTEDİ'

Talihlinin dükkanı olan bir esnaf olduğunu belirten Koç, paranın ne şekilde değerlendirileceğinin sorulması üzerine, şimdilik bankada tutulacağını kaydetti. Koç, bir başka soru üzerine, talihlinin kendilerine geldiğinde oldukça heyecanlı olduğunu ifade ederek, "Panik halde geldi. Bizden yardım istedi. Bizde kendisine yardımcı olduk" dedi.

GÜNDE BİN 600 LİRA KAZANDIRACAK

Şekerbank'tan yapılan yazılı açıklamada büyük ikramiyenin Ankaralı talihlisinin, ikramiyeyi bankada tuttuğu sürede paranın günlük getirisinin bin 500 - bin 600 TL arasında olacağı bildirildi.

AA