Magazin İlk teklifte uçtu

İlk teklifte uçtu

Paylaş
İlk teklifte uçtu

Hande Ataizi, Almanya-Frankfurt'tan aldığı sahne teklifi için öyle bir para istedi ki organizatör şoke oldu. Yapılan pazarlıklar hiçbir şekilde sonuç vermedi

2 SAATE 50 BİN EURO

Haberin Devamı

Hande Ataizi, Antalya Film Festivali’nin final gecesi 17 Ekim’de sahneye çıkmış, ‘Boşvermişim’ adlı şarkı söylemiş, kırmızı kostümüyle de göz kamaştırmıştı. Üç büyük plak şirketinden single yapması için teklif alan Hande Ataizi “Tarzıma en yakın yapımcıyı seçeceğim. Ama ondan önce yurt dışında özel bir gecede sahneye çıkacağım” dedi. Ataizi Almanya-Frankfurt’ta yılbaşı gecesi sahneye çıkmayı kabul etti. Ancak 2 saatlik program karşılığında tam 50 bin Euro istedi.

PAZARLIKLARI KABUL ETMEDİ

Hande Ataizi’ne sahneye çıkması için teklifte bulunan organizatör bu rakamı abartılı bulup, pazarlık payı istedi. Hande Ataizi’ne önceki gün 30 bin Euro’ya sahneye çıkması teklif edildi. Ancak Ataizi rakamı az bulup kabul etmedi. Hande Ataizi “1995’ten bu yana şarkıcı olmanın hayalini kuruyorum. Sahneye çıkmam büyük ses getirecek. Bunun karşılığında iyi rakamlara imza atmalıyım. Hakkım olanı istiyorum” dedi.

Haberin Devamı