Yaşam İlk Türk zombi filmi yarın vizyonda

İlk Türk zombi filmi yarın vizyonda

Paylaş
İlk Türk zombi filmi yarın vizyonda

Bu hafta biri yerli yapım olmak üzere 4 film seyirciyle buluşacak

Talip Ertürk ile Murat Emir Eren’in yönettiği, Esra Ruşan, Erol Ozan Ayhan, Kaan Keskin ve Gülüm Baltacıgil’in oynadığı "Ada: Zombilerin Düğünü", ilk yerli "zombi" filmi olma özelliği taşıyor.

Filmin konusu şöyle: "Birbirlerini uzun süredir tanıyan 5 kişilik bir arkadaş grubu, ortak bir arkadaşlarının düğününe katılmak üzere Büyükada’ya gider. Erhan, ekibin mutlu anlarını kayda alabilmek için yanında bir kamera getirmiştir ve sürekli çekim yapmaktadır. Film boyunca tüm izlenenler, bu kameraya yansıyanlardır. Düğünün ilerleyen saatlerinde davetlilere saldıran bir grup zombi, ortalığı kan gölüne çevirir."

GARFIELD YENİDEN SAHNE ALIYOR

Mark Dippe’nin yönettiği "Garfield Süper Kahraman/Garfield’s Pet Force", tembel kedi Garfield’ın yeni maceralarını beyazperdeye aktarıyor.

Karikatür dünyası ile çizgi roman dünyası arasındaki olayları anlatan filmin konusu özetle şöyle: "Süper kötü Vetvix, barışçı Dorkon gezegenine saldırmış, Çizgi Roman ve Karikatür Dünyası’nı işgal etmesine yardımcı olacak icadı çalmıştır. İcat, Molkar Silahı adlı bir molekül karıştırma aletidir ve bu silahla vurulanlar, silahı ateşleyenin kontrolü altına girmektedir. Karikatür dünyasının tüm sakinleri Molkar silahıyla vurulma tehlikesiyle karşı karşıyadır."

MERLY STREEP VE STEVE MARTIN

Nancy Meyers’in yönettiği ve Meryl Streep, Steve Martin, Alec Baldwin ile John Krasinski’nin oynadığı "İlişki Durumu: Karmaşık/It’s Complicated", kadın ile erkek ilişkilerine farklı bir açıdan bakıyor.

UZUN ZAMANDAN SONRA MEL GIBSON

Martin Campbell’in yönettiği ve Mel Gibson, Danny Huston, Ray Winstone ile Shawn Roberts’ın oynadığı "İntikam Peşinde/Edge Of Darkness", kızı için her türlü fedakarlığı göze alan bir babayı anlatıyor.

Yüksek temposuyla aksiyon sevenlere hitap eden filmin konusu şöyle: "Thomas Craven, cinayet masası dedektifi ve kızını yalnız büyüten bir babadır. 24 yaşındaki kızı evinde vurulunca herkes hedefin Craven olduğunu düşünür. Ancak Craven, bu durumdan şüphelenmeye başlar ve kızının ölümünü araştırmaya karar verir. Araştırma onu, kızının gizli yaşamına, devletin gizli işlerine ve kanıtları yok etmekle görevli devletin gizli adamı Darius Jedburgh’e götürür."

Haberin Devamı