Spor İlkay'ın tercihi Almanya oldu

İlkay'ın tercihi Almanya oldu

Paylaş
İlkay'ın tercihi Almanya oldu

Bundesliga ekiplerinden Nürnberg'de forma giyen Türk asıllı futbolcu İlkay Gündoğan, milli takım konusunda Almanya'yı tercih etti

İlkay Gündoğan kamuoyunda çok tartışılan milli takım seçimine açıklık getirdi!.. Kendisiyle yapılan ve genç futbolcunun imzasıyla yayınlanan bir boşluk doldurma testinde Almanya Milli Takımı'nı seçme nedenini özetleyen 20 yaşındaki futbolcu, her yaş kategorisinde forma giydiği için milli takım konusundaki tercihini Almanya'dan yana kullandığını ifade etti.

İlkay'ın cümlede geçen Türkiye'ye karşı ifadesinin üzerini çizmesi de büyük dikkat çekerken, genç futbolcu bu hareketiyle sadece futbol kariyeriyle ilgili bir seçim yapmış olduğunu açıkça gösterdi.

SADECE FUTBOL OYNAMAK İSTİYOR

Ara transfer döneminde Türkiye'den Galatasaray'ın yanı sıra Almanya'daki birçok kulüple adı anılan ve İngiltere Premier Lig'in dünyaca ünlü kulübü Manchester United tarafından takip edildiği de iddia edilen İlkay, gelecek sezonla ilgili cümleyi ise "Sadece futbol oynamak istiyorum" şeklinde tamamladı.

EN BEĞENDİĞİ FUTBOLCU KİM?

İlkay Gündoğan, 'playstation'da en beğendiği futbolcuyla ilgili bir cümleyi de playstation'ın üzerini çizerek Nuri Şahin olarak tamamladı. Milli futbolcu, daha önce de Nuri Şahin'i örnek aldığını ifade etmişti.

Haberin Devamı